Vader brengt zijn dochter in verlegenheid in het restaurant: "Ober, ze vindt je heel leuk!" (+VIDEO)

Janine image
door Janine

15 November 2022

Vader brengt zijn dochter in verlegenheid in het restaurant: "Ober, ze vindt je heel leuk!" (+VIDEO)
Advertisement

Tieners weten dat hun ouders hen elk moment in verlegenheid kunnen brengen, vooral bepaalde vaders die bijzonder grappig zijn, en daarom elke gelegenheid goed is om te lachen. Als het om jongeren en afspraakjes gaat, wordt de onbeholpen aanwezigheid van ouders echter nog minder gewaardeerd door hen. In een video die op internet rondgaat, wendt een vader zich tot een ober en vertelt hem wat zijn dochter van hem vindt. Natuurlijk schaamde het meisje zich zo dat ze door de grond had willen zakken.

via TikTok / keemokazi

Advertisement
TikTok / keemokazi

TikTok / keemokazi

De hilarische scène vond plaats in een restaurant waar een vrolijk gezin aan het dineren was. Blijkbaar moet het meisje commentaar hebben gegeven op het uiterlijk van een van de twee obers die hun tafel bedienden, waarmee ze waardering toonde voor het knappe uiterlijk van de man. Een opmerking die "geheim" had moeten blijven: het was tenslotte een vertrouwen dat het meisje aan tafel had uitgesproken, in aanwezigheid van haar ouders. De vader echter, in de overtuiging dat hij haar hielp, hield de ober aan om hem te vertellen dat zijn dochter hem leuk vond. De video van de scène, gemaakt door haar zus, is hilarisch.

"Sorry ober, mijn dochter vindt u erg leuk” zegt de vader onder de verbijsterde blik van zijn dochter. Op de achtergrond hoor je de zus van het jonge meisje in lachen uitbarsten, die de scène aan het filmen is.

Advertisement
TikTok / keemokazi

TikTok / keemokazi

In de video zien we de ober die verbaasd over die woorden - misschien verwachtte hij eerder een verzoek voor de keuken dan een compliment - zijn hand op zijn borst legt, als teken van dank voor die mooie woorden. Het meisje schaamt zich enorm: "Papa stop ermee!" hoor je haar schreeuwen, terwijl ze met een hand beschaamd haar gezicht bedekt. De vader, niet tevreden dat hij zijn dochter in verlegenheid had gebracht, vervolgde door de ober te vragen hoe hij heette. De jonge man van zijn kant lijkt oprecht geamuseerd door de scène en bedankt voor de complimenten. Het meisje zou op dat moment het liefst van de aardbodem zijn verdwenen! Ze verstopt zich dan ook onder de tafel, terwijl haar vader nog een paar woorden wisselt met de jonge ober.

De video is al meer dan 8 miljoen keer bekeken en we zijn er zeker van dat je zult glimlachen. Heb jij je kinderen ooit zo in verlegenheid gebracht?

Advertisement