x
Moeder onthult waarom ze haar tweeling…
Hij vindt een cheque van 4,6 miljoen euro en geeft hem terug: als beloning sturen ze hem 6 zakjes snoep Hij brengt de door zijn vriendin gekozen trouwjurk terug naar de winkel om de door zijn moeder gekozen trouwjurk op te halen

Moeder onthult waarom ze haar tweeling in aparte wiegjes laat slapen: "Ze houden van elkaar en ze haten elkaar!"

19 November 2022 • Door Janine
3.075
Advertisement

Een kind krijgen is een magische ervaring, maar een tweeling krijgen is nog unieker: er is twee keer zoveel liefde, maar ook toewijding en geduld. Dit weet Lauren Berty uit Richmond, Virginia, Verenigde Staten, goed, die vaak talloze video's van haar schattige tweelingdochters, Shiloh en Ever-Grace, deelt met haar 127.800 TikTok-fans. In de filmpjes geeft de moeder van drie kinderen vaak tips over het opvoeden van pasgeborenen en hoe je het beste om kunt gaan met een tweeling. Hoewel de meeste beelden laten zien dat Shiloh en Ever-Grace van elkaar houden, wilde de jonge moeder alles van het leven van de twee kleine zusjes laten zien.


De video's van de lieve kleine zusjes zijn zo schattig dat ze meteen de sociale media rond gingen en de aandacht trokken van talloze ouders van een tweeling die jaloers waren op de genegenheid die de kleintjes voor elkaar voelen.

Een meer nieuwsgierige gebruiker vroeg de moeder waarom ze de tweeling niet samen in de wieg liet slapen, gezien het feit dat in veel video's de kleine meisjes elkaar zoeken en elkaar zelfs welterusten kussen, dus besloot Lauren een videocompilatie te maken die de andere kant van de medaille toont van genegenheid tussen de tweeling. "Ja, ze houden van elkaar, maar ze vechten net zo hard", legde de moeder uit.

De beelden die Lauren heeft gedeeld, beginnen met verschillende tedere momenten van de tweeling die elkaar tussen de spijlen van de wieg omhelzen en elkaar liefdevol op de rug kloppen. Maar na een paar seconden veranderen de momenten van liefde tussen de kleine zusjes al snel in het gevecht door de spijlen van hun bedjes. Binnen enkele ogenblikken beginnen de kleine Shiloh en Ever-Grace elkaar in het gezicht te slaan, elkaar op de grond te duwen, aan elkaars haar te trekken en elkaar te bijten terwijl ze nog in hun aparte wiegjes liggen.

“Ik weet ook niet waarom, op sommige dagen kiest mijn tweeling ervoor om te vechten en ik ben dankbaar voor die nachten dat ze een beetje van elkaar gescheiden liggen. Bovendien lijken ze eerlijk gezegd beter te slapen in hun eigen bedje”, schreef Lauren in het bijschrift. "Maar als ze besluiten om bovenop elkaar te springen, zal ik niet proberen ze tegen te houden, tenzij ze besluiten om een salto te maken!", concludeerde ze ironisch.

Heb jij ook soortgelijke ervaringen met je tweelingbroer of -zus? Vertel het ons in de reacties!

Tags: WTFKinderenFamilie
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt