20-jarige kan niet tegen het huilen van een kind en is onbeschoft: zijn vader laat hem begrijpen dat hij fout is

Janine image
door Janine

22 November 2022

20-jarige kan niet tegen het huilen van een kind en is onbeschoft: zijn vader laat hem begrijpen dat hij fout is
Advertisement

Ouder zijn is niet altijd gemakkelijk, integendeel, het is waarschijnlijk een van de moeilijkste dingen die een mens kan doen. Bovendien maakt niets het toch al harde werk van het ouderschap ingewikkelder dan oordeel en gebrek aan medeleven van anderen. We hebben het over opmerkingen en gezucht in het vliegtuig, als er een onrustig kind is, of mompelen als "Waarom is er een kind hier?". Natuurlijk, het is niet ideaal, maar waren we niet allemaal ooit kinderen? Wat moet je dan doen?

Dat vroeg Lucy Hatami zich af, een jonge Engelse moeder die zich in moeilijkheden bevond toen ze iets ging eten met haar zoontje van 8 maanden.

via Mummypages

Advertisement
Pexels - Not The Actual Photo

Pexels - Not The Actual Photo

Lucy probeerde haar baby, Ben, rustig te houden terwijl ze haar maaltijd probeerde te eten in een restaurant terwijl haar zoon schreeuwde en huilde. Zijn uitbarsting stoorde de andere klanten van het restaurant, maar ze zwegen allemaal, behalve één jonge man.

Terwijl Lucy worstelde met haar huilende zoon Ben en probeerde te ontbijten, was ze sprakeloos toen ze een man van in de twintig hoorde mompelen: "Ik wou dat dat kind zijn mond hield!" Voordat de moeder kon antwoorden, gebeurde er iets onverwachts. Verbaasd door de episode besloot Lucy haar verhaal te delen in een bericht op Facebook.

Advertisement
Pexels - Not The Actual Photo

Pexels - Not The Actual Photo

"Je bent in een restaurant en probeert te ontbijten terwijl je 8 maanden oude baby huilt en een 20-jarige mompelt dat hij wat stilte wil. Voordat ik zelfs maar kan antwoorden, komt zijn vader naar hem toe, geeft hem een ​​schouderklopje en zegt: "Wat dacht je dat je aan het doen was, dat je perfect was? Je bent wel een beetje onbeschoft. Stop ermee om zo kinderachtig te zijn, ga naar haar toe en bied je excuses aan en bied aan om haar ontbijt te brengen, want ze heeft duidelijk haar handen vol! Dus ik had mijn ontbijtbuffet met bediening aan tafel en een lekkere kop koffie - zei Lucy - Dank aan die vader die zich, zelfs na 20 jaar, nog herinnert hoe moeilijk het is om ouders te zijn!", voegde ze eraan toe.

De post ging al snel de sociale media rond en kreeg het applaus en de solidariteit van tientallen ouders. En jij? Hoe zou jij hebben gereageerd?

Advertisement