x
Opa kan niet naar de bruiloft van zijn…
11 maanden oude baby ziet zijn vader voor het eerst zonder baard: hij kan zijn ogen niet geloven Hij installeert een videocamera in zijn hotelkamer: hij ontdekt dat een schoonmaker zijn spullen doorzoekt

Opa kan niet naar de bruiloft van zijn kleindochter: ze legt 1200 km af om als bruid gekleed met hem te dansen (+VIDEO)

18 November 2022 • Door Janine
31.487
Advertisement

De trouwdag is een zeer belangrijke gebeurtenis in iemands leven en daarom wil je op zo'n dag je dierbaren aan je zijde hebben, maar helaas laten sommige onvoorziene gebeurtenissen je soms niet toe om het samen met alle gewenste gasten te vieren. Dit is wat er gebeurde met de 24-jarige Natalie Browning, een jonge Amerikaanse bruid die door een ongemak haar 94-jarige grootvader niet aan haar zijde kon hebben. Toch gaf het meisje niet op: ze vloog 1200 kilometer in haar ceremoniële jurk om te genieten van een spannende "eerste dans" met haar geliefde grootvader.


Natalie was erg verdrietig toen ze hoorde dat haar dierbare grootvader Nelson niet in staat zou zijn om de reis van Florida naar Virginia te maken om haar bruiloft bij te wonen: de man voelde zich twee weken voor de grote dag namelijk niet lekker. Hij keek er al maanden naar uit om met zijn kleindochter te dansen op de bruiloft, maar zijn gezondheid stond hem niet toe om te reizen.

Vastbesloten om hem te zien, koos Natalie er daarom voor om opa Nelson te verrassen door het land door te reizen, in haar trouwjurk, om dat speciale moment samen te kunnen beleven. De mooie bruid documenteerde haar reis in een emotionele video, waarin ze te zien is terwijl ze het huis verlaat in de vroege ochtenduren, terwijl ze trots de camera haar jurk laat zien, verpakt in een beschermende roze tas.

De video laat zien hoe Natalie door het vliegveld loopt en aan boord van haar vliegtuig stapt. Kort daarna stopt ze even bij de terminal om haar make-up op te doen, in afwachting van de grote verrassing, en stapt ze aan boord van een grote SUV om naar het huis van haar grootvader te gaan, waar ze zich stiekem omkleedde. Kort daarna toonde ze zich aan haar grootvader in een trouwjurk en vroeg hem ten dans. Ondanks dat hij zich niet op zijn best voelde, slaagde Nelson er toch in om een ​​aantal indrukwekkende bewegingen uit te voeren op de geïmproviseerde dansvloer, waardoor hij zijn prachtige kleindochter op een werkelijk ontroerend moment door de kamer ronddraaide.

"Het was op zijn zachtst gezegd moeilijk om de trouwjurk naar het vliegveld te krijgen, maar het was het waard toen ik zijn ongelooflijke reactie zag. Hij keek er al maanden naar uit om met mij te dansen op de bruiloft en ik ben blij dat hij deze ervaring heeft meegemaakt”, merkte Natalie op.

Een magisch en spannend moment, vind je ook niet?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt