49-jarige bekritiseerd vanwege het dragen van een bikini: "Ik vermaak me liever dan te luisteren naar wat ze over mij zeggen"

Janine image
door Janine

21 November 2022

49-jarige bekritiseerd vanwege het dragen van een bikini: "Ik vermaak me liever dan te luisteren naar wat ze over mij zeggen"
Advertisement

Er wordt wel eens gezegd dat leeftijd er niet toe doet en dat andere aspecten van het leven in overweging moeten worden genomen bij de beslissing wat te doen of niet. Niet iedereen is het echter eens met dit idee en het komt voor dat ze zich overgeven aan onaardige opmerkingen en kritiek op degenen die er juist hun levensstijl van maken.

Een voorbeeld hiervan is het verhaal van een 49-jarige vrouw die hard werd bekritiseerd vanwege de kleding die volgens velen niet bij haar leeftijd paste. Laten we samen de details van het verhaal ontdekken.

via The Sun

Advertisement

Paula Ede is een prachtige vrouw op de drempel van 50 jaar, moeder van drie kinderen en oma van vijf kleinkinderen, die het web heeft "gestoord" door enkele van haar foto's in bikini te plaatsen. Sindsdien is er een groot debat ontstaan ​​rond haar vermeende vrijmoedigheid en velen hebben zich tegen haar keuze uitgesproken.

Volgens veel gebruikers is het in feite goed om, na een bepaalde leeftijd te hebben bereikt, te jeugdige kleding buiten beschouwing te laten, om zich op een "gepaste" manier te kleden. Maar wie heeft het recht om aan te geven wat de beste kleding is voor 50-jarigen? Er zijn geen precieze regels in dit opzicht en iedereen kiest op basis van zijn behoeften, zijn lichaamsbouw, zijn stijl en, waarom niet, zijn min of meer jeugdige geest.

Veel mannen en veel vrouwen geven niet graag op wat we zouden kunnen omschrijven als meer jeugdige kleding om “volwassen” dingen te dragen, maar is dat zo verkeerd? Voor Paula absoluut niet, daarom heeft ze ervoor gekozen zich niet te laten intimideren door degenen die zich tegen haar uitspreken en met opgeheven hoofd haar weg voort te zetten.

Advertisement
pcminchella_paulaede/Instagram

pcminchella_paulaede/Instagram

"Als je een bikini wilt dragen, doe het dan, ongeacht je leeftijd" - zei de vrouw. In plaats van te verstarren door de negatieve grappen tegenover haar, geeft deze grootmoeder er de voorkeur aan om plezier te hebben en zich over te geven aan haar passie voor mode. Haar kleerkast hangt vol kleding in alle soorten en maten, niet te duur, maar wel mooi en elegant. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze een prachtig lichaam heeft dat ze weet te behouden dankzij 4 wekelijkse trainingen in de sportschool en door lopend naar haar werk te gaan.

Het lichaam is er, de geest ook, waarom zou ze het opgeven en geen bikini dragen vanwege de opmerkingen van andere mensen? Ze koos ervoor om het niet te doen en met opgeheven hoofd door te gaan.

Ben je het met haar eens?

Advertisement