Ze vertelt haar man dat ze zwanger is en hij bekent dat hij haar heeft bedrogen: ze verbiedt hem de bevalling bij te wonen

Janine image
door Janine

20 November 2022

Ze vertelt haar man dat ze zwanger is en hij bekent dat hij haar heeft bedrogen: ze verbiedt hem de bevalling bij te wonen
Advertisement

De relatie met je partner is een van de belangrijkste, meest serieuze en mooiste dingen in het leven. Ieder van ons kiest de persoon met wie we voelen dat we onze toekomst willen delen en proberen al het mogelijke te doen om de relatie staande te houden. Er zullen altijd ups en downs zijn in een relatie, dat valt niet te ontkennen, maar als er liefde, toewijding en wederzijds vertrouwen is, kan alles worden overwonnen om samen te blijven.

De problemen beginnen op te duiken wanneer vertrouwen en wederzijds respect ontbreken en alles wordt nog erger als er een kind bij betrokken is. De vrouw over wie we je willen vertellen, weet dit maar al te goed. Laten we eens kijken wat haar is overkomen.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De hoofdpersoon van het verhaal wilde zich tot het web wenden om haar ervaring te vertellen en een mening te krijgen over de keuze die ze op het punt stond te maken. Zij en haar man gingen scheiden: de man had haar bedrogen met een collega op het werk en dit kon natuurlijk niet worden vergeven. Afgezien van de ontrouw zelf, was wat haar het meest pijn had gedaan toen ze pas achter de buitenechtelijke affaire kwam nadat ze haar man had verteld dat ze zwanger was.

"We probeerden al 3 jaar een baby te krijgen - schreef de auteur - Toen ik hem vertelde dat ik zwanger was, kon hij zijn verraad niet langer verbergen en bekende het aan mij. Ik heb onmiddellijk een scheiding aangevraagd en hij vertrok uit huis, en trok in bij mijn schoonmoeder".

Een nare situatie die zeker niet gemakkelijk was om mee om te gaan, vooral niet op een delicaat moment als een zwangerschap. Waarom wendde de vrouw zich tot het web? Om advies te vragen over de beslissing die ze had genomen met betrekking tot haar nu ex-man.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Hij, vader van de baby op komst, had haar gevraagd aanwezig te zijn in de verloskamer op de dag van de geboorte van zijn kind. Een legitiem verzoek, ware het niet dat hij haar ontrouw was geweest, en de vrouw had geweigerd. "Het is geen manier om hem te straffen, ik voel me gewoon niet op mijn gemak - vervolgde de toekomstige moeder - We zijn niet meer samen, er is geen intimiteit tussen ons en ik wil niet dat hij me in die situatie ziet. Hij was teleurgesteld en ik word door velen als een monster beschouwd, maar ik doe het niet om wraak te nemen. De enige die me begrijpt en het met me eens is, is mijn schoonmoeder en misschien zal zij degene zijn die me op die dag bijstaat”.

De talrijke gebruikers die de post hebben gelezen, hebben haar kant gekozen en vinden het normaal en juist om de ex niet in die situatie aanwezig te laten zijn. Natuurlijk zou de man het kind direct na de geboorte gezien hebben als biologische vader, maar het was volgens de reacties op de post niet terecht dat hij in de verloskamer aanwezig zou zijn.

Wat vind je van deze keuze: deed ze er goed aan of had ze het, nadat ze veel met de man had gedeeld, waaronder een zoon, kunnen accepteren?

Advertisement