Hij weet een legendarische goudvis van 30 kg te vangen: "Ik wist dat hij echt bestond" (+VIDEO)

Janine image
door Janine

25 November 2022

Hij weet een legendarische goudvis van 30 kg te vangen: "Ik wist dat hij echt bestond" (+VIDEO)
Advertisement

Vissen is een sport waar veel mensen van houden, al is het niet zo makkelijk en vanzelfsprekend om iets te vangen. Naast vaardigheid en ervaring is er eigenlijk altijd een flinke dosis geluk nodig. De hoofdpersoon, de visser in dit verhaal, lijkt zijn geluksdag te hebben gehad, hij slaagde er namelijk in een legendarisch rood exemplaar te vangen. Degenen die op karper vissen, weten heel goed dat het hoofddoel is om de "grootste vis" te kunnen vangen om een ​​mooie foto te maken, de emotie met zich mee te brengen tientallen kilo's te hebben binnengehaald, en dan de vis in zijn leefgebied terug te plaatsen. Dat deed Andy Hackett ook nadat hij een gigantische en legendarische vis had gevangen, maar niet voordat hij zich had laten vereeuwigen met het dier in zijn armen.

via Facebook / bluewaterlakes

Advertisement

Andy Hackett is 42 jaar oud en een gepassioneerde visser die elk jaar naar de Bluewater Lakes in de Champagnestreek in Frankrijk reist om zich over te geven aan zijn favoriete bezigheid. Zoals elk jaar was er de hoop om de grootste vis in het meer, de zogenaamde "The Carrot", te vangen. Het is een heel bijzondere vis: hoewel zijn kleur lijkt op die van een goudvis, is het in werkelijkheid een hybride soort, tussen de gewone karper en de koi karper. Hij weegt meer dan 30 kg en zou ongeveer vijftien jaar geleden in Bluewater Lake zijn geplaatst. Tot op de dag van vandaag had niemand hem ooit gezien of gevist, zozeer zelfs dat zijn aanwezigheid grotendeels een legende was geworden.

"Ik wist dat The Carrot bestond en heb hem altijd al willen vangen", zei Andy tevreden over zijn dag aan het meer.

Advertisement

De foto's die Andy maakte met de gigantische vis laten geen ruimte voor de verbeelding over: 30,5 kg vis, schoon aan de haak.

"Ik wist dat iets groots mijn aas had gegeten,” zei Andy, terugkijkend op zijn prestatie: "Het was een gigantische vis, die eerst diep zonk en toen ongeveer 30 of 40 meter van mij vandaan naar de oppervlakte kwam. Op dat moment realiseerde ik me dat hij oranje van kleur was. Het was geweldig om hem te vangen, maar het was ook puur geluk."

Never get bored of seeing her go back 🥕🥕🥕🥕

Pubblicato da Bluewater Lakes su Giovedì 3 novembre 2022

De Facebook-pagina van Bluelake heeft foto's van Andy's prestatie geplaatst, evenals een korte clip waarin de visser de iconische vis vrijlaat nadat hij hem heeft gewogen en gefotografeerd.

Het vangen van een vis van die grootte en zo zeldzaam is echt het toppunt van succes voor een visser als Andy: complimenten!

Advertisement