De buurman speelt 's nachts harde muziek: in plaats van de politie te bellen, brengt ze hem een ​​cake

Janine

30 November 2022

De buurman speelt 's nachts harde muziek: in plaats van de politie te bellen, brengt ze hem een ​​cake
Advertisement

Er zijn veel situaties in het leven die ons boos kunnen maken en die elke keer de slechtste kant van onze persoonlijkheid naar boven halen. Bovendien is het niet altijd mogelijk om het probleem op de harde manier op te lossen, integendeel - vaak zijn het juist de abrupte en onbeschofte manieren die ons distantiëren van een effectieve oplossing van het probleem. De hoofdrolspeelster van dit verhaal had een probleem met haar nieuwe buurman, die zelfs op onwaarschijnlijke tijden van de nacht de muziek op vol volume bleef spelen, waardoor de slaap en rust van de arme vrouw werd verstoord. In plaats van woedend te reageren, zoals iedereen zou doen na een reeks slapeloze nachten, besloot ze het pad van vriendelijkheid en beleefdheid te bewandelen. Het resultaat? Beter dan je je kunt voorstellen!

via Twitter / CandiceBenbow

Advertisement

De 37-jarige Candice Marie Benbow wist niet meer hoe ze de situatie moest aanpakken met haar nieuwe buurman, die erop stond om zelfs 's nachts muziek te draaien en feesten te houden die tot de volgende ochtend duurden. De arme Candice kon door deze situatie niet meer goed uitrusten en op een avond, juist vanwege het lawaai van een feestje dat uit het huis van haar buren kwam, besloot ze in actie te komen. Verre van wat je zou denken, schreeuwde Candice niet tegen de buurman en dreigde ze niet om de politie te bellen, maar bracht hem een ​​cake. En een brief.

Candice heeft een vriendelijke en ook ironische benadering gekozen. Dit is wat ze in grote lijnen schreef in de brief: "We hebben elkaar niet formeel ontmoet en ik haat het dat we het onder deze omstandigheden doen", begon ze. “Ik verwacht inmiddels al dat, elke avond als ik thuiskom, de muziek hard staat. Soms is het een nummer dat ik al een tijdje niet heb gehoord en koester ik de herinnering. Andere keren is het iets dat ik nog nooit eerder heb gehoord en gelukkig kan ik een aantal songteksten Googelen en de nummers aan mijn wekelijkse afspeellijsten toevoegen. Om eerlijk te zijn, heb je me veel geholpen bij het bepalen van mijn humeur”.

Candice's brief ging verder op deze humoristische toon, maar benadrukte dat ze om 3.50 uur 's nachts nog wakker was en nadacht over de muzieksmaak van haar buurman. Candice besloot toen bij haar buurman aan te kloppen, maar toen ze geen gehoor kreeg, liet ze de brief en de cake voor zijn voordeur achter. De vrouw legde op Twitter uit dat ze de politie niet wilde bellen, in een poging de zaak op een vriendelijke manier op te lossen. "Bovendien hou ik erg van koken!" voegde ze eraan toe.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Werkte het? Ja dus. De volgende avond zei Candice dat de muziek van de buurman lager stond (lager dan ooit tevoren!) en een paar dagen later had ze eindelijk contact met hem, Tommy. "Hij verontschuldigde zich voor het lawaai, beloofde me uit te nodigen voor het volgende feest en het allerbelangrijkste... HIJ ZEI DAT MIJN CAKE HEERLIJK WAS!”, zo meldde Candice op Twitter. Toen ze kennis maakten, ontdekte Candice dat Tommy een muziekproducent was die door een familietragedie een zeer moeilijke tijd doormaakte. Deze informatie bevestigde Candice's overtuiging dat het het beste is om een ​​zachtere aanpak te hanteren bij het omgaan met problemen met anderen, omdat we nooit weten in wat voor soort situatie ze zich bevinden.

Advertisement