Ze is zwanger en ze bekritiseren haar vanwege haar "enorme" buik: “vooral andere vrouwen hadden het op mij gemunt"

Janine image
door Janine

01 Januari 2023

Ze is zwanger en ze bekritiseren haar vanwege haar "enorme" buik: “vooral andere vrouwen hadden het op mij gemunt"
Advertisement

Omgaan met een zwangerschap is nooit gemakkelijk, dat moeten we toegeven. We hebben niet alleen te maken met de veranderingen die de keuze om een ​​baby te krijgen voor het gezin met zich meebrengt, maar vooral vrouwen moeten in gedachten houden wat het betekent om 9 lange maanden een kleintje te dragen. Het lichaam verandert, er zijn stemmingswisselingen en het is niet altijd mogelijk om met de situatie om te gaan. Reden waarom men omringd zou moeten zijn door de genegenheid van dierbaren en het begrip van andere mensen zou moeten ontvangen. Jammer dat dit niet altijd gebeurt.

De jonge moeder waarover we je willen vertellen, weet er alles van, aangezien ze te maken heeft gehad met veel internetgebruikers die haar hebben aangevallen vanwege haar babybuik. Wij leggen het je uit.

via Today

Advertisement

Eliana Rodriguez is een 29-jarige moeder uit Las Vegas, in Nevada, die in het middelpunt van de belangstelling stond vanwege haar tweede zwangerschap waaruit de kleine Sebastian werd geboren. Als je denkt dat dit positief is en dat mensen op internet haar hebben gecomplimenteerd met de gelukkige gebeurtenis of dat ze vriendelijke woorden voor haar hebben gereserveerd, dan heb je het helemaal mis.

Integendeel, de vrouw was het doelwit omdat haar babybuik zo groot was en volgens sommigen storend. Uiteraard liet dit zowel haar als vele andere mensen die zich bewust werden van de kwestie sprakeloos achter. Eliana verschijnt in verschillende inhoud op haar sociale accounts en heeft kritiek en beledigingen ontvangen voor iets dat daarentegen geweldig zou moeten zijn en alleen positieve reacties zou moeten oproepen.

Advertisement
eliana.rodriguez__/Instagram

eliana.rodriguez__/Instagram

Aan de andere kant is het waar dat haar buik erg groot was, ook al verwachtte ze maar één kind en was alles volkomen normaal, maar de dokter had haar verteld dat het ook verband hield met haar kleine gestalte, waardoor de buik nog meer werd geaccentueerd. 

Feit is dat Eliana erg teleurgesteld was tegenover opmerkingen als: "Ik zou proberen te begrijpen of er nog een kind in zit" - of - "De buik is zo groot dat het niet om aan te zien is" - en nogmaals - "Ik denk dat je veel last hebt van die buik.” En nog veel meer niet bepaald vriendelijke berichten naar haar toe, vooral van andere vrouwen.

eliana.rodriguez__/Instagram

eliana.rodriguez__/Instagram

Gelukkig reageerde deze moeder echter met een prachtige lach en liet ze zich niet afschrikken door kritiek, integendeel, ze antwoordde met een leuk filmpje waarin ze pronkt met haar zwangerschap en ze zegt ja, het is enorm, maar ze is er trots op.

Wat vind je van de ontvangen reacties?

Advertisement