Ze bevalt op natuurlijke wijze van een baby die zo "groot" is dat ze eruitziet als een meisje van 6 maanden oud

Janine image
door Janine

15 December 2022

Ze bevalt op natuurlijke wijze van een baby die zo "groot" is dat ze eruitziet als een meisje van 6 maanden oud
Advertisement

Moeder worden is voor veel vrouwen de belangrijkste mijlpaal. De komst van een kind wordt altijd reikhalzend naar uitgekeken door ouders, grootouders, familieleden en vrienden, zodanig dat ze bij de geboorte om beurten de moeder en de baby kunnen helpen. Voor Jodie Baines was die van haar dochter Aria Tayler niet de eerste zwangerschap, maar wel de meest sensationele qua bevalling en gewicht van de baby. Jodie is namelijk bevallen van een prachtig meisje na vele uren van weeën en vooral na een buitengewone zwangerschap. De reden zat juist in de grootte van de baby: ruim 5 kg en al klaar voor kleertjes van 6 tot 9 maanden!

via Facebook / jodieblondiebaines

Jodie vertelde dat ze een moeilijke zwangerschap had, vooral omdat ze de laatste weken door haar enorme buik aan bed gekluisterd was. Haar buik was zo groot geworden dat mensen die haar zagen dachten dat Jodie zwanger was van een tweeling. Na 25 uur beviel Jodie echter op 6 augustus 2022 om 00.31 uur van de kleine Aria Taylor. Maar niet echt “klein", aangezien Aria meer dan 5 kg woog en babykleertjes haar niet meer pasten! De baby was zo groot dat ze meteen kleding voor kinderen van 6 tot 9 maanden nodig had.

Advertisement

My mini 🥰🥰 with her resting bitch face😂

Pubblicato da Jodie Baines su Domenica 2 ottobre 2022

"Ze zag er al groot uit en was erg zwaar toen ze werd geboren. Mensen zeiden dat het leek alsof ik een baby van zes maanden droeg, maar ze was net geboren", zei Jodie. De zwangerschap was niet makkelijk: “Aan het einde kon ik niet meer uit bed komen", zei de 25-jarige moeder, die ook verwees naar de moeilijkheden van de bevalling: "Nu ik erop terugkijk, weet ik niet hoe ik erin geslaagd ben haar in mijn buik te dragen en op natuurlijke wijze ter wereld te brengen". Jodie moest tot 42 weken wachten voordat artsen besloten de bevalling in te leiden en de bevalling duurde 25 uur voordat ze beviel van een gezond en robuust meisje in het ziekenhuis van Preston in Lancashire (VK).

"Ik besefte pas echt hoe groot ze was toen ze haar wogen”, verklaarde Jodie tenslotte.

Out of her carry cot and into her big girl seat on her pram, this is going too fast 😩😍

Pubblicato da Jodie Baines su Giovedì 17 novembre 2022

Wanneer ze met haar ging wandelen, konden veel mensen, vooral in het begin, niet geloven dat ze een baby was: ze moest toch minstens een paar maanden ouder zijn geweest! Maar afgezien van haar aanvankelijke "maat", die wat ongewoon is, is Aria een droommeisje, dat 7 uur achter elkaar per dag slaapt, net als een engeltje.

We wensen deze moeder en haar prachtige familie veel geluk toe!

Advertisement