Ze koopt een tweedehands jurk voor slechts 12 euro: hij ontdekt dat het zo'n 500 waard is

Janine image
door Janine

19 December 2022

Ze koopt een tweedehands jurk voor slechts 12 euro: hij ontdekt dat het zo'n 500 waard is
Advertisement

Soms hebben we de neiging om de aankopen die op de vlooienmarkt kunnen worden gedaan te onderschatten: vaak aarzelen we om voor tweedehands kleding te kiezen, ook al zijn dit economisch gezien handige keuzes, maar ook ecologisch, en bovenal is het niet gezegd dat de kleding minder mooi is dan nieuw gekocht.

Regina weet er alles van, een jonge vrouw die ijverig jurken koopt in kleine winkeltjes en die bij haar laatste aankoop heeft ontdekt dat ze onbewust een koopje had gescoord, een jurk van puur zijde voor een paar euro. De jonge vrouw uit Mexico vertelde over haar aangename ervaring via een video die op haar TikTok-account was geplaatst.

via Luznoticias

Advertisement
TikTok - @rrrqqqnnn

TikTok - @rrrqqqnnn

"Ik dacht dat ik op een rommelmarkt gewoon een mooie jurk had gevonden, tussen andere tweedehandskleding, voor een bedrag van 12 euro", zegt Regina in de video die op TikTok wordt gedeeld. Nadat ze haar jurk in de spiegel heeft laten zien, toont de jonge vrouw haar online zoektocht naar hetzelfde kledingstuk dat op een andere site te koop is voor een prijs van meer dan 500 euro. "Nu voel ik me echt voldaan”, merkte de jonge vrouw ironisch op. De video oogstte meer dan 6,2 miljoen views en honderden reacties online.

Advertisement
TikTok - @rrrqqqnnn

TikTok - @rrrqqqnnn

De clip die door Regina werd gedeeld, leverde verschillende positieve reacties op: "de waarheid is dat het op markten mogelijk is om originele kleding te vinden zonder het te weten", merkte een meisje op. "Soms zijn er juweeltjes op de rommelmarkt. Ik heb bijvoorbeeld een broek gekocht voor 3 euro: die is bijna 100 waard", schreef een gebruiker.

In ieder geval hadden sommigen er wat twijfels over, in de veronderstelling dat de jurk niet origineel was, maar de jonge vrouw antwoordde: "Ik wil je alleen zeggen dat als het nep was, het me niet zou schelen en ik het hoe dan ook zou dragen omdat het mooi is. Maar dit is het model op de pagina van de verkoper en deze is van mij, ze zijn identiek, het is onmogelijk om het te kopiëren en het is zijde". Ten slotte liet Regina het label zien, nog steeds aanwezig op de jurk, om te bewijzen dat het een origineel kledingstuk is.

Is jou ooit zoiets overkomen?

Advertisement