Ze hangt de was buiten en de volgende ochtend vindt ze haar broek bevroren: ze kan niet stoppen met lachen (+VIDEO)

Janine image
door Janine

17 December 2022

Ze hangt de was buiten en de volgende ochtend vindt ze haar broek bevroren: ze kan niet stoppen met lachen (+VIDEO)
Advertisement

In de winter is het koud, dat weten we, maar degenen die in landen met zeer koude winters wonen, weten ook dat bepaalde voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen voordat ze naar buiten gaan of iets buitenshuis gaan doen. Als de temperatuur de nul graden bereikt of nog minder, wordt zelfs het ophangen van de was ingewikkeld. Dit weet een moeder die had geprobeerd haar kleren buiten te drogen en die de volgende ochtend haar broek helemaal bevroren aantrof. Haar reactie was hilarisch en we kunnen niet wachten om het je te laten zien.

via TikTok / karenbyrne13

Advertisement
TikTok / karenbyrne13

TikTok / karenbyrne13

Karen Byrne woont in Ierland en kiest er, zoals veel mensen, voor om haar kleren zelfs in de winter buiten te drogen, om wat geld te besparen op de rekeningen. Aan de andere kant dwingen zulke hoge kosten veel mensen om de wasdroger minder te gebruiken, een apparaat dat ongetwijfeld heel handig is in die landen waar de temperatuur rond het vriespunt zakt. In de winter is het niet eenvoudig om de was te drogen, laat staan ​​om het in korte tijd te drogen! Karen besloot haar kleren buiten op te hangen, maar de volgende ochtend stond ze voor een hilarische "verrassing": een broek was 's nachts helemaal bevroren!

De scène werd op TikTok gedeeld in een video die duizenden gebruikers bereikte. In de korte clip kan Karen niet stoppen met lachen...letterlijk. Met tranen in haar ogen laat de vrouw zien hoe de broek helemaal verstijfd is.

Advertisement
Leaving the washing out in Ireland and THIS happens...

Leaving the washing out in Ireland and THIS happens...🤣 video by Karen Byrne, Insta: @karenbyrne_ Tiktok: @karenbyrne13 👏

Pubblicato da Her.ie su Lunedì 12 dicembre 2022

De episode wekte de algemene hilariteit van de gebruikers: Karen's lach is echt onweerstaanbaar en de scène is behoorlijk komisch! Het risico om de was bevroren aan te treffen is concreet en verschillende gebruikers hebben hun ervaring hierover verteld: ''Mijn moeder hing de was altijd buiten in de winter. De handdoeken werden zo stijf als houten planken", of zelfs "Ik heb gisteravond mijn wasgoed buiten gelaten en vanmorgen werd ik bijna aangevallen door een trui toen ik om 6 uur 's ochtends naar buiten ging". Iemand stelt voor om in de winter kleding in huis op te hangen en ervoor te zorgen een luchtontvochtiger te gebruiken, die beslist minder verbruikt dan een droger.

Welke oplossingen heb jij om in de winter de was op te hangen? Vertel het ons in de reacties!

Advertisement