“Ik weigerde in het vliegtuig van stoel te wisselen: een moeder liet haar zoon boven op mij kruipen”

Janine

04 Januari 2023

“Ik weigerde in het vliegtuig van stoel te wisselen: een moeder liet haar zoon boven op mij kruipen”
Advertisement

Een vakantie organiseren is ongetwijfeld een leuke gebeurtenis die iedereen wil meemaken, maar het meest oncomfortabele van alle bestemmingen is toch wel de reis ernaartoe. In feite is een vlucht van vele uren onder normale omstandigheden niet het leukste, maar stel je voor dat je wakker wordt met een baby die over je heen kruipt: dit kan de zaken nog erger maken.

Dit is wat er gebeurde met een jong meisje dat haar ervaring deelde in een TikTok-video via haar account @DiaryOfASoloTraveller. De jonge vrouw herinnerde zich een vlucht die haar sprakeloos maakte.

via NYPost

Advertisement
TikTok - @diaryofasolotraveler

TikTok - @diaryofasolotraveler

In de clip, die honderden views heeft verzameld, legde de jonge vrouw uit dat ze net in haar stoel bij het raam was gaan zitten voor haar zes uur durende vlucht toen een vrouw haar vroeg of ze liever aan het gangpad wilde zitten. "Het is altijd goed om te vragen... maar ik weigerde. Ik zat bij het raam, dat vind ik leuk," zei ze.

De vrouw - die met haar baby op reis was en naast haar man wilde zitten - was naar verluidt erg verrast door haar reactie. De jonge vrouw legde echter uit dat ze er verder niet over nadacht en in slaap viel voordat het vliegtuig vertrok. "Een paar minuten later werd ik wakker met een baby die boven op me kroop, terwijl de moeder niets deed om hem tegen te houden. Ik denk dat deze vrouw uit wrok weigerde haar zoon te stoppen”, zei ze. "Ik wist niet wat ik moest doen. Dus dwong ik mezelf om te slapen op de meest oncomfortabele vlucht van mijn leven", concludeerde ze. Haar verhaal heeft online tot veel discussie geleid.

TikTok - @diaryofasolotraveler

TikTok - @diaryofasolotraveler

"Dus wissel de volgende keer van stoel en wees niet kieskeurig", merkte een gebruiker op, terwijl een ander op deze kritiek reageerde door te schrijven: "Wat dacht je ervan om een ​​stoel aan het raam te kopen als je bij het raam wilt zitten?". De meeste gebruikers kozen de kant van het meisje en verklaarden dat de moeder van tevoren stoelen had moeten reserveren als ze naast haar man wilde reizen. Anderen vroegen de jonge vrouw echter waarom ze niet had gereageerd: "Waarom heb je de stewardess niet geroepen? Zij zou alles in een oogwenk hebben opgelost", schreef een gebruiker.

Wat zou jij in haar plaats hebben gedaan?

Advertisement