Ze is zwanger, maar haar buik groeit niet: in de negende maand lijkt het alleen een beetje "opgeblazen"

Janine

19 December 2022

Ze is zwanger, maar haar buik groeit niet: in de negende maand lijkt het alleen een beetje "opgeblazen"
Advertisement

Een zwangere vrouw is meer dan herkenbaar aan haar prachtige babybuik die van maand tot maand groeit tot de laatste stap is bereikt. Alle zwangerschappen zijn verschillend van elkaar, maar het is erg moeilijk om er een te hebben zonder het nauwelijks te beseffen: het nieuwe leven dat in elke vrouw groeit, is constant aanwezig in die 9 maanden. Toch zijn er gevallen, zoals degene waarover we je gaan vertellen, waarbij de moeder in kwestie geen bijzonder duidelijke tekenen van haar zwangerschap vertoont. Nikki Salazar is een jonge vrouw die, ondanks dat ze zich absoluut bewust is van haar zwangerschap, nooit de klassieke "buik" heeft getoond, zelfs niet de laatste maand.

via TikTok / nikkisalazar_

Advertisement
TikTok / nikkisalazar_

TikTok / nikkisalazar_

Nikki Salazar schokte webgebruikers met haar gedetailleerde videoverslag van haar “atypische” zwangerschap. Niet dat Nikki bijzondere problemen had, gelukkig, maar wat voor verbazing zorgde, was het feit dat de jonge vrouw vrijwel geen buik had. Ongetwijfeld zal het voor iedereen tijdens de eerste maand van de zwangerschap moeilijk zijn om op te merken of ze al dan niet zwanger zijn door simpelweg naar de buik te kijken, maar al vanaf de derde maand - en onvermijdelijk vanaf de vierde - begint de ronding duidelijker te worden. Dat was niet het geval voor Nikki, want ze was in haar vierde maand in een benijdenswaardige fysieke vorm. De waarheid is dat Nikki in haar 9e maand arriveerde en er alleen "enigszins opgeblazen" uitzag!

Advertisement
TikTok / nikkisalazar_

TikTok / nikkisalazar_

Gebruikers waren ronduit geschokt en veel vrouwen konden niet anders dan gezonde afgunst tonen voor Nikki's zwangerschap: "Wow, een zwangerschap zonder moeite met lopen, sokken aantrekken, wassen, bukken en op je buik slapen… de lijst is eindeloos! Je bent een zeer gelukkige vrouw." Een andere gebruiker bevestigde dat ze zich elke dag van de week meer opgezwollen voelde dan Nikki's "buik" na 9 maanden. Een zwangerschap zonder "buik” is in werkelijkheid de droom van veel vrouwen, maar het kan ook eng zijn als je je er niet van bewust bent. Gelukkig was Nikki goed op de hoogte van haar zwangerschap en is ze nu moeder van een prachtig jongetje.

We wensen haar het allerbeste!

Advertisement