Ze zegt zijn baan als lerares op om kerstbomen te versieren - ze verdient ongeveer $1.000 voor elke boom

Janine

11 Januari 2023

Ze zegt zijn baan als lerares op om kerstbomen te versieren - ze verdient ongeveer $1.000 voor elke boom
Advertisement

Liefhebbers van kerstversieringen zullen ernaar uitkijken om hun boom op te tuigen voordat de feestdagen aanbreken. Er zijn er die het hele jaar deze kerstsfeer behouden en zich bijzonder gelukkig voelen tegenover de kerstverlichting en -versieringen. De hoofdrolspeelster van dit verhaal heeft zelfs besloten er een beroep van te maken, waardoor haar levensstijl totaal is veranderd. Amanda Ware was lerares, maar toen besloot ze haar carrière op te geven om zich aan iets totaal anders te wijden, wat haar echter meer voldoening gaf: kerstbomen versieren. Als je je afvraagt ​​hoe je geld kunt verdienen met een dergelijke activiteit, zullen we je dat meteen vertellen.

via Hello Holidays

Advertisement

Instagram / Hello Holidays

Amanda Ware verdient ongeveer $1.000 voor elke boom die ze versiert voor haar bedrijf, Hello Holidays, waarmee ze zichzelf uitroept tot officiële ambassadeur van Kerst. Het kost Amanda 2 tot 5 uur om een prachtige boom te maken en ze geeft toe dat het grootste deel van haar inkomen uit de laatste drie maanden van het jaar komt. Als je bedenkt dat de ex-docente gemiddeld zo'n 100 bomen per jaar versiert, begrijp je goed dat de verdiensten aanzienlijk zijn, ook al is de activiteit beperkt tot slechts drie maanden.

Ondanks het feit dat ze haar vorige baan heeft opgezegd, heeft Amanda vertrouwen in wat ze nu doet: "Ik geef misschien niet langer les in een klaslokaal, dat is waar, maar ik leer mensen hoe ze hun leefruimte naar een hoger niveau kunnen tillen en hun gasten met vertrouwen kunnen verwelkomen”. Ze voegde eraan toe: "De magie begint echt wanneer mensen hun kerstversieringen ophangen. Ik wil mensen vermaken”.

TikTok / helloholidaystiktok

De prijs die Amanda per klant rekent, hangt af van de grootte van de boom, maar ze waarschuwt iedereen dat er in ieder geval een vrij hoge prijs moet worden verwacht. Er zijn blijkbaar ook mensen die geld geen probleem vinden: “Ik heb eens een boom versierd met decoraties die $10.000 waard waren, terwijl de boom maar $200 kostte", zei Amanda. Kortom, een echte business.

Amanda's kerstbomen zijn heel herkenbaar doordat er veel gebruik wordt gemaakt van lint en versieringen wat echt een overweldigend effect geeft. Voor kerstliefhebbers is "te veel versieringen" echter nooit echt te veel! Nietwaar?

Bekijk haar Instagram-pagina om wat van Amanda's werk te zien.

Advertisement