Een "geheime weldoener" stuurt een reeks geschenken naar een 84-jarige vrouw

Janine image
door Janine

16 December 2023

Een "geheime weldoener" stuurt een reeks geschenken naar een 84-jarige vrouw
Advertisement

Kerstmis zou voor iedereen een magische en vreugdevolle tijd moeten zijn, maar helaas is het voor sommige mensen ook een enigszins melancholische tijd. Er zijn namelijk veel ouderen die de feestdagen alleen doorbrengen of in financiële moeilijkheden verkeren.

In de Verenigde Staten, om precies te zijn in het oosten van Idaho, is er een mysterieuze weldoener genaamd “Secret Santa” die elk jaar een miljoen euro beschikbaar stelt om te doneren aan behoeftige mensen in zijn omgeving, vooral als ze zich onderscheiden door hun goedheid van hart, net zoals de Kerstman dat zou doen. Deze keer besloot hij Phyllis, een 84-jarige vrouw, te verrassen.

Advertisement

Een echte kerstverrassing voor Phyllis

Een echte kerstverrassing voor Phyllis

YouTube - East Idaho News

Het geld van de weldoener wordt toevertrouwd aan het team East Idaho News, dat de taak heeft de geschenken te bezorgen alsof het de elfen van Secret Santa zijn. Phyllis woont alleen in een appartementencomplex voor senioren met een laag inkomen. Helaas was haar auto onlangs toe aan onderhoud en dat heeft haar behoorlijk wat geld gekost.

Ondanks haar leeftijd gaat ze elke dag naar de sportschool en mensen zeggen altijd tegen haar: "Ik kan niet geloven dat u 84 bent en nog steeds naar de sportschool gaat." Iedereen die haar kent, omschrijft haar als een vrolijke en goedhartige vrouw. Ondanks dat ze niet veel in het leven heeft, doet Phyllis altijd haar best om anderen te helpen.

Zo verraste het team van “Secret Santa’s elves” de vrouw met een vrolijk kerstliedje waarop de tachtigjarige met een warme glimlach reageerde.

Advertisement

De emotie van de oudere vrouw

De emotie van de oudere vrouw

YouTube - East Idaho News

In de video die ook op YouTube werd uitgezonden, is Phyllis glimlachend te zien met de vraag: "Wat doe jij bij mij aan de deur?". Verslaggever Nate reageerde door te zeggen: “We kwamen je wat kerstcadeautjes brengen.” Toen ze het huis binnenkwamen, gaf het personeel de vrouw een kleine kerstboom en op dat moment werd Phyllis emotioneel. Ze gaven haar ook een kerstkabouter, een bordje met de tekst “Kerstkabouter" en een prachtige deken.

Phyllis kon gewoon niet geloven wat er gebeurde en het maakte haar sprakeloos maar buitengewoon dankbaar. Na een praatje vertelde Nate de vrouw dat hij weet dat ze elke dag naar de sportschool gaat en dat ze 84 jaar oud is. “Hoe weet jij dit allemaal?” vroeg Phyllis.

Tenslotte zorgden de elfen van Secret Santa voor de grootste verrassing van allemaal: 3.000 euro aan cadeaubonnen, te besteden bij Fred Meyer, een Amerikaanse supermarktketen. Op dat moment begon Phyllis te huilen van vreugde. Ze was sprakeloos en gaf elke elf een warme knuffel. Toen haar werd gevraagd wat ze tegen Secret Santa wilde zeggen, antwoordde ze: "Ik weet niet wie je bent, maar je verdient alle liefde van de wereld, vrolijk kerstfeest. Bedankt kerstman, ik ben zo dankbaar. Het betekent veel voor me.”

Advertisement