Alleenstaande moeder van 4 kinderen heeft financiële problemen: “Geheime Weldoener” geeft haar een geschenk om haar te helpen

Janine image
door Janine

08 Juni 2023

Alleenstaande moeder van 4 kinderen heeft financiële problemen: “Geheime Weldoener” geeft haar een geschenk om haar te helpen
Advertisement

Kerstmis zou een magische tijd moeten zijn om als gezin geschenken uit te wisselen en lekker te eten. Helaas kan niet iedereen het op deze manier vieren, maar in de Verenigde Staten is er iemand die heeft besloten zijn medeburgers in nood te helpen.

De "Secret Santa" is in feite een barmhartige Samaritaan uit het oosten van Idaho wiens missie het is om zijn rijkdom te delen met verdienstelijke mensen. De jonge Sierra en haar 4 kinderen zijn slechts een van de families die geraakt zijn door de vriendelijkheid van deze gulle weldoener die alleen maar mensen wil helpen zonder er iets voor terug te krijgen.

via YouTube - East Idaho News

Advertisement
YouTube - East Idaho News

YouTube - East Idaho News

Nate Eaton, directeur van East Idaho News, is het gezicht van de operatie "Secret Santa" en is de enige die de ware identiteit van de weldoener kent. Deze keer werd Sierra gekozen vanwege haar jonge leeftijd en haar moed om op te staan ​​en haar gezin te onderhouden nadat ze plotseling weduwe was geworden.

Op een slechte dag gleed Sierra's echtgenoot William lachend van een waterglijbaan, maar even later kreeg hij een hartstilstand en stierf. Sierra moest vier jonge kinderen alleen opvoeden: de oudste is pas 12 jaar oud.

In het verslag dat op het nieuws en op YouTube werd uitgezonden, klopten Nate en twee van zijn medeplichtigen op haar deur en verrasten haar door te vragen hoe het met haar ging: "We zijn aan het overleven. We gaan door, dag na dag. Maar het gaat goed met ons”, antwoordde Sierra met tranen in haar ogen. “We willen je dit cadeau geven van een anoniem persoon die heeft gehoord dat je misschien wat dingen nodig hebt”, zei Eaton tegen haar.

Advertisement
YouTube - East Idaho News

YouTube - East Idaho News

In het filmpje is te zien hoe de verslaggever Sierra een tegoedbon van $5.000 geeft om te besteden aan Ashley's Furniture, een Amerikaanse meubelwinkel die producten voor in huis verkoopt.

De jonge moeder legde uit dat het een geschenk van de voorzienigheid was: haar man werkte vòòr de slechte dag aan het souterrain en nu probeerden familieleden te helpen bij het renoveren van het huis. Ze zal het geld gebruiken om het souterrain in te richten als die klaar is.

Terwijl Sierra Nate ontroerd bedankte, kwam de jongste van haar kinderen naderbij, dus gaf de journalist haar een tweede geschenkdoos. Het kleine meisje opende het geschenk en gaf het aan haar moeder: het was een cheque van $20.000! Toen ze het geschenk zag, huilde Sierra van opwinding en bedankte Eaton. "Veel succes. We hopen dat het souterrain snel klaar is en dat het goed gaat met je kinderen en we wensen je het allerbeste. Veel geluk”, zei Eaton voordat hij de jonge moeder een warme omhelzing gaf.

Advertisement