Ze werken samen en vormen een hechte vriendschap: na jaren ontdekken ze dat ze zussen zijn

Janine

25 December 2022

Ze werken samen en vormen een hechte vriendschap: na jaren ontdekken ze dat ze zussen zijn
Advertisement

Soms ontstaat er een sterke vriendschapsband en kun je zo goed met iemand opschieten dat je hem als een deel van de familie beschouwt en als een element waar je nauwelijks zonder kunt. Soms zijn het vrienden die we op jonge leeftijd hebben ontmoet en die ons gedurende ons hele bestaan ​​vergezellen, anderen daarentegen mannen of vrouwen die we als volwassenen hebben ontmoet, maar die een stempel op ons hart hebben gedrukt.

De twee hoofdrolspeelsters van dit verhaal bevonden zich in een dergelijke situatie, twee vrouwen die elkaar toevallig ontmoetten en aan wie het leven een geschenk van onschatbare waarde heeft gegeven.

via Cassandra Raquel Madison/Facebook

Advertisement

Julia and I met in 2013 working at Russian Lady in New Haven, CT. Julia notices the Dominican flag on my arm and makes a...

Pubblicato da Cassandra Raquel Madison su Giovedì 28 gennaio 2021

Julia Tinetti, 31, en Cassandra Madison, 32, ontmoetten elkaar in 2013 toen ze allebei in een restaurant in New York werkten. In een zeer korte tijd is de band tussen hen erg sterk geworden, zodanig dat ze zelfs buiten het werk om afspraken.

"We voelden dat we erg op elkaar leken - zei Julia - we zagen elkaar vaak, we brachten tijd samen door en onze relatie werd steeds sterker. Onze ideeën kwamen overeen en toen begonnen we ons ook op dezelfde manier te kleden". Een zeer zeldzame ervaring die slechts enkelen hebben. Zelfs collega's op het werk hadden de hechte band tussen de twee opgemerkt en beweerden zelfs dat ze zussen hadden kunnen zijn.

In werkelijkheid waren ze allebei als kind geadopteerd, maar door de documenten te vergelijken was er geen spoor van een mogelijke familierelatie tussen hen naar voren gekomen. Maar diep van binnen voelden deze vrouwen dat ze verbonden waren door veel meer dan alleen vriendschap, dus besloten ze om het verder te onderzoeken.

I love my twin !!

Pubblicato da Cassandra Raquel Madison su Domenica 15 dicembre 2013

Nadat ze ontdekten dat ze dezelfde tatoeage van de Dominicaanse Republiek hadden, gaven Julia en Cassandra niet op en, geholpen door hun dierbaren, zochten ze het tot op de bodem uit om te begrijpen of wat ze dachten werkelijkheid kon zijn. Zo kregen ze na enkele jaren de bevestiging dat ze echt zussen waren. Beiden zeer jong geadopteerd, had geen van beiden nieuws over hun biologische familie, totdat ze elkaar voor het eerst zagen en het mechanisme in gang werd gezet dat hen naar hun natuurlijke vader leidde: Adriano Luna Collado, die nog steeds in zijn oorspronkelijke land woont.

De man vertelde hen dat hij met zijn vrouw Yulianna Collado 9 kinderen had gekregen, waaronder de hoofdrolspeelsters van het verhaal. Jammer dat het gezin bij hun geboorte in financiële moeilijkheden verkeerde en de last van het opvoeden van nog twee meisjes niet kon dragen. Dus om ze te redden van een leven vol ontberingen, zijn ze geadopteerd. Gelukkig weet het lot altijd welke kant het op moet en zorgde ervoor dat ze herenigd werden en dat ze samen hun nooit gekende vader, broers en familieleden konden vinden.

Een grote familie die hen verwelkomde en bijdroeg aan het verbeteren van hun leven. We wensen hen veel gelukkige momenten samen en dat ze nooit meer gescheiden zullen zijn.

Advertisement