Dierenopvang bootst de kerststal na met een dozijn puppy’s die zich onberispelijk gedragen

Janine image
door Janine

27 December 2022

Dierenopvang bootst de kerststal na met een dozijn puppy’s die zich onberispelijk gedragen
Advertisement

Samenleven met een of meer honden is een geweldig voorrecht, maar soms kunnen onze viervoeters last hebben van eenzaamheid of een ongehoorzame houding aannemen als we van huis zijn om naar ons werk te gaan. Om deze reden ontstond in Europa en in de rest van de wereld de dierenopvang voor honden; een faciliteit in Groot-Brittannië biedt bovendien een trainingsservice aan: de opvang heeft het hele jaar geoefend om de kerstfoto te maken met een mooie weergave van de kerststal met hun kwispelende vriendjes. De resultaten waren zo verbluffend dat de foto's meteen op sociale netwerken rondgingen.

via Facebook / Daycare 4 Dogs

Advertisement

We do a Nativity scene every year and we think this is the best we have ever done!🎄🤶🎄🤶🎄

Pubblicato da Daycare 4 Dogs su Venerdì 9 dicembre 2022

Met de hulp van het personeel van "Daycare 4 Dogs", dit is de naam van de kleuterschool in Manchester, gingen een tiental honden - waaronder een cockerspaniël, een beagle en een schnauzer - rustig zitten en poseerden voor enkele foto's met papieren kronen, klatergoud en theedoeken. De stal waar ze voor poseren is met de hand gemaakt en er is zelfs een puppy verkleed als “kindje Jezus" die in de kribbe ligt.

Mevrouw Emma Billington, eigenaresse van de faciliteit, zei dat het "iconische" beeld van de kerststal aantoont hoe ongelooflijk haar personeel en honden zijn: "Ik hoop dat het wat feestelijke gejuich verspreidt", merkte ze op. Het is een grote uitdaging voor viervoeters om accessoires zoals koptelefoons of handdoeken te dragen en een paar seconden een pose aan te nemen. "We trainen het hele jaar door, het is geen toevalstreffer. Ze zijn eraan gewend geraakt en het maakt deel uit van hun dagelijkse routine. We dachten gewoon dat het klanten aan het lachen zou maken en een glimlach op de gezichten van mensen zou toveren, en dat is waar we ons altijd mee bezig houden”, legde Emma uit.

Advertisement

Here’s a few more of our Xmas pics!🎄🧑‍🎄⛄️❄️

Pubblicato da Daycare 4 Dogs su Martedì 13 dicembre 2022

Mevrouw Billington legde ten slotte uit dat de eigenaren van de honden op de foto's dol zijn op kerstfoto’s maken en dat iedereen moet lachen als ze het eindproduct bewonderen.

"Er is niets leukers dan die dag met honden door te brengen en ze verschillende dingen te zien doen," merkte mevrouw Billington op: "Het gaat erom ze gelukkig te zien. Ons motto is 'het leven van honden verbeteren', en dat is waar we elke dag naar willen streven. Ze zijn zo intelligent en capabel dat zij uiteindelijk degenen zijn die ons mensen zoveel lessen leren!"

Advertisement