Vader laat zijn dochter niet het huis verlaten zonder een geschenk: hij rent naar haar toe om haar een roos te geven

Janine image
door Janine

17 Februari 2023

Vader laat zijn dochter niet het huis verlaten zonder een geschenk: hij rent naar haar toe om haar een roos te geven
Advertisement

Ouders zijn fundamentele figuren in het leven van een kind, maar de relatie met hen is niet altijd even gelukkig. We hebben allemaal verschillende karakters en het is niet vanzelfsprekend om goed met je vader of moeder om te gaan. Soms kunnen er meningsverschillen zijn of gewoon een meer afstandelijk karakter. Aan de andere kant zijn er die weten hoe ze een kind gelukkig kunnen maken, zelfs met het kleinste gebaar.

De jonge vrouw in het middelpunt van dit verhaal weet het goed, die sprak over haar geweldige vader en wat hij voor haar doet. Het gebaar heeft letterlijk het hele web ontroerd. Laten we eens kijken.

via @cassiadams/Tik Tok

Advertisement
@cassiadams/Tik Tok

@cassiadams/Tik Tok

Steve Adams, uit Michigan, Verenigde Staten, werd beroemd op internet dankzij een clip die zijn dochter Cassi op sociale media deelde. De jonge vrouw, die op ongeveer een uur rijden van het huis van haar ouders woont, voelde de behoefte haar vader te eren voor wat hij voor haar had gedaan: een even klein als belangrijk gebaar na een dag samen doorgebracht te hebben.

In de korte video die op haar TikTok-account werd geplaatst, laat Cassi zien hoe haar vader naar haar toe rent om haar een rode roos te geven om mee te nemen. "Als je vader je het huis niet laat verlaten zonder verse rozen uit zijn tuin", luidt het bijschrift. De man, gepassioneerd door tuinieren en een liefhebber van bloemen, kweekt er verschillende en brengt graag hulde aan de vrouwen van het huis met soortgelijke geschenken. De korte maar zeer emotionele scène ontroerde de vele gebruikers die het zagen.

Advertisement
@cassiadams/Tik Tok

@cassiadams/Tik Tok

Velen hebben besloten een opmerking achter te laten om de man met zo'n tederheid en vriendelijkheid te bedanken, of om hun hart te luchten over compleet tegenovergestelde situaties. Niet iedereen heeft namelijk een vader die zo zorgzaam is dat hij er alles aan doet om zijn dochter een glimlach te bezorgen. Integendeel, er zijn mensen die een koude en afstandelijke houding aannemen en zich niet overgeven aan soortgelijke uitingen van genegenheid.

Dit liet de jonge vrouw niet onverschillig: zij is gewend aan dergelijke houdingen, maar blijkbaar anderen dat niet en dit maakte haar erg verdrietig. "Ik zou graag een vader als de jouwe willen" - merkte een gebruiker op; "Zulke families zijn geweldig, de mijne neemt niet eens de moeite om me te bellen." Dit zijn slechts twee van de vele berichten naar Steve en zijn liefheid.

@cassiadams/Tik Tok

@cassiadams/Tik Tok

We danken Cassi dat ze ervoor heeft gekozen om zo'n mooi moment met haar vader te delen en hem om te laten zien hoe belangrijk de kleinste gebaren zijn om wat vreugde en geluk te geven.

Advertisement