Hij weigert zijn zieke vrouw los te koppelen van de levensondersteuning: na 2 maanden bidden wordt ze wakker

Janine

05 Januari 2023

Hij weigert zijn zieke vrouw los te koppelen van de levensondersteuning: na 2 maanden bidden wordt ze wakker
Advertisement

Soms, wanneer het leven ons met enorme moeilijkheden confronteert, is geloof het enige dat ons kan redden. Zach en Autumn Carver weten dit goed, twee ouders van drie prachtige kinderen die gelukkig kunnen samenleven dankzij de vele gebeden van Zach. Het begon allemaal toen Autumn plotseling ziek werd en een spoedkeizersnede moest ondergaan om te bevallen van haar derde kind. De baby werd gezond geboren, maar Autumn werd overgebracht naar de intensive care.

via People

Advertisement

Update: 10-30-21 Autumn Carver wants to say thank you for all the birthday wishes. She had a spa day. Margaret...

Pubblicato da Zach Carv su Sabato 30 ottobre 2021

Terugdenkend aan die verschrikkelijke dagen herinnert Zach zich de huiveringwekkende woorden over de toestand van zijn vrouw: "Ze vertelden me dat ze 0% kans had om te overleven. Het was de slechtste dag van mijn leven."

Ondanks de slechte prognose besloot Zach een standvastig standpunt in te nemen, vertrouwend op het geloof: "Ik heb de artsen gezegd dat ik daar niet zou vertrekken zonder Autumn. Ik heb de hele tijd gebeden. Elke seconde. Ik kan het niet uitleggen, ik wist het gewoon dat ze het zou hebben overleefd”, vertelde hij. Elke dag waakte Zach over zijn vrouw, terwijl hij 's avonds op bezoek ging bij zijn twee dochters en zoontje Huxley, die bij hun grootouders logeerden. Met de komst van de herfst kwamen er echter ook andere complicaties voor de jonge moeder en vrouw: meerdere infecties, bloedarmoede en zelfs een hartstilstand. Na twee maanden de vrouw in leven te hebben gehouden met machines, stelden artsen voor om Autumn van de beademing af te halen en haar vreedzaam te laten gaan. Maar Zach weigerde op te geven.

Thank you all for the birthday wishes. This was with out a doubt the best birthday. I am extremely blessed! Thank you all again!!

Pubblicato da Zach Carv su Venerdì 11 marzo 2022

Zach bad voortdurend tot God om een ​​wonder: "Ik zat bij haar en bad. Ik liep door de gangen of zat in de wachtkamer. Ik bad tot God om haar in leven te houden, om haar boven de verwachtingen uit te krijgen. Ik heb haar nodig, de kinderen hebben haar nodig". Op dat punt plaatste Zach een gebedsverzoek op Facebook dat sociale media rond ging: "Miljoenen mensen over de hele wereld baden voor ons."

Begin oktober, na een moment van verbetering, stemden de artsen in met het verzoek van Zach om Autumn van de verdoving af te halen, net lang genoeg om haar Huxley voor het eerst te zien en vast te houden.

Advertisement

De eerste ontmoeting was erg kort en ontroerend. De dagen gingen voorbij, net als de duizend gebeden die Autumn ook bad als ze bij bewustzijn was. Atsen stelden een longtransplantatie voor om Autumn te helpen herstellen, maar Zach zocht eerst een andere professionele mening. Hij bleef geloven dat zijn vrouw op wonderbaarlijke wijze zou genezen. Gelukkig stelde een thoraxchirurg een therapie voor die erin slaagde de transplantatie te vermijden en Autumn na een paar weken naar huis te brengen.

Na deze ervaring zei Zach dat hij veel dichter bij God kwam: "Ik ben dichter bij mijn familie. Ik bid elke avond met mijn kinderen, dat deed ik eerder niet. Het gebed redde mijn vrouw en heeft niet alleen haar leven gered, het heeft het mijne veranderd."

Advertisement