Hij knielt neer voor de dochter van zijn partner: "Wil je mijn kleine meid worden?"

Janine

12 Januari 2023

Hij knielt neer voor de dochter van zijn partner:
Advertisement

Omgaan met een scheiding van je partner is nooit gemakkelijk, dat weten we maar al te goed. Er kunnen vele geldige redenen zijn om te besluiten niet verder te gaan, maar dit betekent niet dat het gemakkelijk is om alles wat volgt onder ogen te zien. Het wordt ingewikkeld als er kinderen zijn en het is vrijwel zeker dat zij meer worden getroffen dan wie dan ook.

Nog moeilijker zou dan de toetreding tot de familie kunnen blijken te zijn van een nieuwe moeder- of vaderfiguur die, vaker wel dan niet, het risico loopt niet geaccepteerd te worden. Maar alles hangt tenslotte af van wie er voor je staat en als de persoon beschikbaar, vriendelijk en liefdevol is, zal alles goed gaan. Wat gebeurde in het verhaal dat we je willen vertellen.

via @taylornally1/Tik Tok

Advertisement

@taylornally1/Tik Tok

Het hebben van een stiefvader of stiefmoeder is geen vooruitzicht dat veel kinderen aanspreekt, dat valt niet te ontkennen. Misschien uit concurrentieoverwegingen, misschien omdat je niet wilt dat de referentiefiguur wordt vervangen, waarschijnlijk uit jaloezie jegens de achtergebleven ouder, wat de reden ook is, alles moet vreedzaam en met het grootste begrip worden besproken. Voor Taylor Nally en haar 9-jarige dochter Charlie ging dit veel beter dan verwacht.

In een korte video die op Tik Tok van de vrouw is geplaatst, zien we hoe ze haar dochter de verlovingsring laat zien die ze zojuist van haar vriend heeft gekregen, het kleine meisje dat zich verheugt en even later de man die haar met een gebaar naar zich toe roept. Knielend voor haar en zijn gezicht vervuld met liefde, legt Taylor's toekomstige echtgenoot uit wat er net is gebeurd, zijn bedoelingen met haar moeder en stelt haar vervolgens een vraag.

"Ik heb je iets heel belangrijks te vragen - zegt de man - wil je mijn dochter worden? Mag ik je vader zijn?". Twee prachtige verzoeken waarvoor de kleine Charlie smelt, voordat ze haar kleine armpjes om de nek van haar nieuwe vader slaat en zich overgeeft aan een prachtige blijk van genegenheid.

@taylornally1/Tik Tok

"Ik zal altijd van je houden, dat beloof ik je, en ik zal altijd voor je zorgen" - vervolgt de man met een stem vol emotie. Het moment, gedeeld op internet, werd algemeen bekend en kreeg talloze reacties. Veel gebruikers hebben toegegeven dat ze diep ontroerd waren, dat ze huilden en de man bedankten voor het mooie gebaar naar het kind.

“Ze zal het nooit vergeten, dat weet ik zeker" - merkte een persoon op; "Ik zou graag een vader zoals jij willen" - schreef een ander; "Je bent een goede man en je weet niet hoeveel goeds je dat kleine meisje hebt gedaan met een simpele vraag" - zeiden anderen. Allemaal woorden van bewondering voor een persoon die het had kunnen laten gaan en zijn partner gewoon had kunnen vragen zijn leven met hem door te brengen. Maar nee, hij koos ervoor om ook voor het kleine meisje een hartvormige hanger te kopen en haar eeuwige genegenheid te beloven.

Advertisement

@taylornally1/Tik Tok

Een prachtig moment dat, we zijn er zeker van, geen van hen ooit zal vergeten. Een unieke emotie die de kleine Charlie haar hele leven zal vergezellen en die haar sereen en gelukkig zal maken.

We wensen ze allemaal een geweldig leven samen toe.

Advertisement