Hij houdt zijn kleindochter voor het eerst in haar armen en raakt geëmotioneerd: “Ze heet net als haar grootmoeder"

Janine

15 Januari 2023

Hij houdt zijn kleindochter voor het eerst in haar armen en raakt geëmotioneerd: “Ze heet net als haar grootmoeder
Advertisement

Grootouders zijn zeer belangrijke figuren in het leven van hun kleinkinderen en, zoals we vaak horen, zijn zij ook degenen die alles zouden doen voor hun kleinkinderen. Soms "vergeten" grootouders hun eigen kinderen bijna omdat ze het te druk hebben met de zorg voor hun kleinkinderen, die hun eerste gedachte zijn. Het is in ieder geval altijd een emotie als er een kind ter wereld komt, maar nog meer als zelfs de 90-jarige opa weer weet te glimlachen bij deze mooie gebeurtenis. Daar gaat het verhaal van vandaag over.

via Instagram / ashleyklemieux

Advertisement

Instagram / ashleyklemieux

Ashley Lemieux deelde een heel bijzonder moment in haar gezinsleven op haar Instagram-pagina: de dag waarop haar 90-jarige grootvader zijn kleindochter voor het eerst vasthield, slechts een paar maanden geleden geboren. De ontmoeting was heel teder en veelbetekenend, niet alleen omdat grootvader en kleindochter, twee verschillende generaties, elkaar voor het eerst zagen, maar ook vanwege andere factoren die alles nog onvergetelijker maakten. Ahsley zei namelijk dat de grootvader onlangs zijn vrouw, de grootmoeder, de liefde van zijn leven, had verloren. Zoals begrijpelijk is, is een man die op die leeftijd zijn wederhelft verliest begrijpelijkerwijs verzonken in zijn eigen droevige gedachten, terwijl hij grijze en eentonige dagen doorbrengt die zich steeds herhalen.

Ashley wilde haar grootmoeder eren door haar baby Annie Rae te noemen, naar de naam van haar grootmoeder, Anna. De grootvader, die uit Wisconsin was overgevlogen om zijn kleindochter te ontmoeten, reageerde erg emotioneel toen hij Annie voor het eerst vasthield.

Instagram / ashleyklemieux

Een reactie die werd gefilmd en gewaardeerd door veel Instagram-gebruikers. Ashley legde uit dat de grootvader ook emotioneel was vanwege de naam van het kleine meisje: "Hij hield zoveel van mijn oma, en hij is meestal geen emotioneel persoon, maar het delen van haar naam betekende veel voor hem".

De scène is beslist emotioneel en het is onmogelijk om niet te glimlachen of ontroerd te raken tegenover twee generaties in deze tedere ontmoeting!

Advertisement