Op 52-jarige leeftijd is ze de aantrekkelijkste oma ter wereld: er zijn veel jonge mensen die haar proberen te verleiden

Janine image
door Janine

16 Januari 2023

Op 52-jarige leeftijd is ze de aantrekkelijkste oma ter wereld: er zijn veel jonge mensen die haar proberen te verleiden
Advertisement

Wie is er niet bang voor het verstrijken van de tijd en alles wat dit met zich meebrengt? Laten we eerlijk zijn, er zijn er maar weinig die kunnen beweren niet angstig te zijn voor de jaren die voorbij gaan en voor de rimpels die onverbiddelijk tevoorschijn komen om het te onderstrepen. Toch zijn deze vrouwen en deze mannen er en hebben ze lichamen en gezichten die bijna aan perfectie grenzen en waarvan het onmogelijk is om niet op te merken.

Onder hen is de hoofdpersoon van dit verhaal. Een 52-jarige vrouw die dankzij haar uiterlijk werd beschouwd als de mooiste oma ter wereld. Geloof je het niet? Kijk maar naar de foto's om het je te realiseren. We vertellen je wat meer over haar en haar schoonheidsgeheim.

via Mirror

Advertisement

Gina Stewart is een prachtig model uit Gold Coast, Queensland, in Australië, die het hele internet heeft doen praten over haar lichaamsbouw en adembenemende schoonheid. De vrouw, moeder en grootmoeder, vertelde hoe deze eigenschap altijd haar troefkaart is geweest bij mannen, zowel volwassenen als jongeren, maar hoe dit haar niet hielp om de liefde van haar leven te vinden.

Volgens wat ze zei, zou haar nog steeds overheersende jeugdigheid haar niet hebben geholpen om een ​​stabiele en duurzame relatie op te bouwen. Gina is al een tijdje vrijgezel en zegt dat veel mannen haar het hof maken, maar dat ze haar zielsverwant nog niet is verschenen.

"Ik ben alleen, maar het is ook mijn keuze - verklaarde ze - sinds ik opgroeide, moeder werd en ook grootmoeder, ben ik veel voorzichtiger met wie ik in mijn leven toelaat. Bovendien ben ik op dit moment niet op zoek naar iemand - vervolgde ze - maar als de juiste persoon arriveert, zal ik klaar staan ​​​​om hem te verwelkomen. Liefde komt wanneer je het het minst verwacht en zo zal het ook voor mij zijn".

Advertisement

Denim is a love that never fades 💙💙

Pubblicato da Gina Stewart su Martedì 24 novembre 2020

Ze heeft een tijdloze schoonheid die behouden blijft dankzij een paar kleine geheimen, zoals koude douches die bijdragen aan een strakker lichaam en zichtbaar gezond haar. Maar het is ook de geest die telt in dit soort gevallen, en weten dat je ondanks de jaren nog steeds wordt beschouwd als een persoon die aantrekkelijk is en dat je interessant bent voor degenen die jonger zijn, helpt, en niet zo’n klein beetje ook.

"De oudste man met wie ik uitging was 50 jaar oud, terwijl de jongste 20 was - bekende ze - ik weet zeker dat ik eerder een zielsverwant zou vinden in een jongere man, zij zijn degenen die meer pogingen doen". En wie weet komt deze ideale partner er vroeg of laat echt.

Wat vind jij van deze super oma met haar jeugdige uitstraling?

Advertisement