Haar geadopteerde dochter geeft haar een hanger met de tekst “mama”: ze kan haar tranen niet bedwingen

Janine image
door Janine

06 Februari 2023

Haar geadopteerde dochter geeft haar een hanger met de tekst “mama”: ze kan haar tranen niet bedwingen
Advertisement

Adoptie is niet alleen een stap voor toekomstige ouders en een kans voor hen om hun gezin uit te breiden. Adoptie betekent in de eerste plaats een tweede kans op leven geven aan kinderen of tieners die er geen lijken te hebben. Om deze reden is het, hoewel het nu een veel voorkomende actie is, altijd fijn om succesvolle verhalen te lezen en families die hun band dag na dag versterken.

Een voorbeeld hiervan is dit verhaal waarin een tiener een heel mooi gebaar maakte richting haar adoptiemoeder en haar tot in het diepst van haar hart raakte.

via ljoywilliams/Twitter

Het verhaal speelde zich af in Brooklyn, in de Verenigde Staten, waar L. Joy Williams, een vrouw betrokken bij de politiek, samen met haar man Miles besloot een jong meisje te adopteren. Toen de twee haar ontmoetten was ze nog geen 14 jaar en was ze in de steek gelaten, daarom besloten ze dat ze iets voor haar zouden doen en zo gebeurde.

Het meisje werd geadopteerd door de familie Williams en samen begonnen ze aan een zeer belangrijke reis. Wat deze vrouw volledig sprakeloos maakte, was het gebaar van het meisje. In een tweet vertelde de moeder over het moment en drukte ze al haar emotie uit.

Advertisement

Samen met een foto van een gouden hanger met de woorden "mama", plaatste de vrouw deze woorden: “Het meisje dat onlangs bij ons gezin is gekomen, is vandaag 14 geworden. ze vertelde me dat ze iets voor me had. Sorry, maar ik ga even naar mijn kamer om te huilen”.

Woorden vol emotie die de gevoelens van de vrouw het best uitdrukten. Een heel klein gebaar, een simpele hanger, maar vol betekenissen die zoveel waarde voor haar hadden. "We hebben er nooit aan gedacht om haar biologische ouders te vervangen - zei Williams - we wilden er gewoon voor haar zijn en haar een goed gevoel geven" - en blijkbaar is dat precies wat er gebeurde. Het geschenk dat ze van het meisje ontving, is hiervan een pure demonstratie.

Velen hebben de post bekeken en zijn emotie gedeeld. Veel gebruikers vertelden op hun beurt hun verhaal en feliciteerden deze moeder, waarbij ze beweerden dat het geschenk niets anders was dan het resultaat van het goede werk dat zij en haar man uitvoerden.

En we zijn het hier volledig mee eens. Wanneer je besluit te adopteren, neem je veel verantwoordelijkheden op je en het zien van zo'n reactie van het kind of de jongere kan alleen maar een absolute voldoening zijn. We wensen deze prachtige familie het allerbeste voor hun toekomst samen.

Advertisement