Op de eerste date vraagt ​​ze de man om ook de afhaalmaaltijden van haar kinderen te betalen: er ontstaat een discussie

Janine image
door Janine

07 Februari 2023

Op de eerste date vraagt ​​ze de man om ook de afhaalmaaltijden van haar kinderen te betalen: er ontstaat een discussie
Advertisement

Eerste dates zijn altijd spannend vanwege de nieuwigheid en verwachtingen die onvermijdelijk gecreëerd worden. Velen begrijpen meteen of er een vonk is of dat het gewoon de zoveelste saaie date is. Totdat je het probeert, weet je echter nooit echt of dingen kunnen werken of niet. Meestal gaan we lunchen of dineren tijdens een eerste date: veel kletsen bij een heerlijk gerecht en een glas wijn, om te begrijpen of er echt een aantrekkingskracht is. Het potentiële stel dat in dit verhaal voorkomt, sprak af in een restaurant op een eerste date, maar de dingen gingen niet helemaal zoals verwacht.

via TikTok / six4bk718

Advertisement
TikTok / six4bk718

TikTok / six4bk718

De gebruiker "six4bk718" heeft op TikTok de unieke clip gepost die hem ziet als de hoofdrolspeler op een eerste date. In de video is duidelijk te zien dat hij en zijn partner 's avonds aan een tafel zitten in een restaurant, genietend van lekker eten en wijn. De vrouw doet echter een ongewoon verzoek aan de man: ze vraagt ​​hem niet alleen de rekening voor de avond te betalen, maar ook wat afhaalmaaltijden die ze mee naar huis kon nemen voor haar kinderen van 5 en 8 jaar. De man aarzelde niet om dat vreemde verzoek te weigeren, maar de vrouw drong zo aan dat veel aanwezigen in het restaurant geïntrigeerd raakten door dit gekibbel. In feite blijven de twee ruzie maken onder de beschaamde ogen van de serveerster.

De vrouw stelt dat het terecht is dat de man ook voor de afhaalmaaltijden betaalt, aangezien hij anderhalf uur te laat op de afspraak verscheen. De man daarentegen vraagt ​​haar om een ​​tweede date te accepteren waarin hij belooft dat hij het goed zal maken, maar dat hij zeker niet zal betalen voor afhaalmaaltijden bedoeld "voor haar kinderen", die hij niet eens kende.

Advertisement
TikTok / six4bk718

TikTok / six4bk718

De man is absoluut teleurgesteld over het verzoek van de vrouw, zodanig dat hij in het onderschrift van de TikTok-video duidelijk zijn twijfels erover uitspreekt: "Biefstuk met bijgerecht en saus voor 5- en 8-jarigen? Ik zeg je, dat gerecht is voor haar en haar vriend, voor later. Laat je niet voor de gek houden." De man annuleerde de afhaalmaaltijden en we zijn er vrij zeker van dat het de eerste en laatste date tussen deze twee was.

De aanwezigen in het restaurant lijken het eens te zijn met het verzoek van de vrouw, die die avond lang had gewacht, terwijl webgebruikers veel categorischer waren: de man had er goed aan gedaan niet te betalen voor de afhaalmaaltijden voor de kinderen van de vrouw. Wat vind jij?

Advertisement