Man wint huis van 3 miljoen euro: hij heeft zijn hele leven anderen geholpen en werd daarvoor beloond

Janine image
door Janine

08 Maart 2023

Man wint huis van 3 miljoen euro: hij heeft zijn hele leven anderen geholpen en werd daarvoor beloond
Advertisement

Geluk is blind, dat weten we, maar soms slaagt het erin om de juiste persoon op het juiste moment te raken en wanneer dit gebeurt, is het onmogelijk om jaloers te zijn op een genereuze en goedaardige persoon die erin slaagt een prijs ter waarde van een miljoen te winnen.

Dit is wat er gebeurde met de heer Grant Carson, een man uit Schotland die zijn hele leven mensen met een handicap heeft geholpen en die onlangs een landhuis van €3 miljoen heeft gewonnen nadat hij ongeveer €100 had uitgegeven om een ​​lot voor de loterij te kopen. Hij had nooit gedacht dat hij in staat zou zijn om de prijzenpot van zo’n grote waarde te winnen.

via Dailystar

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Grant, 58 jaar, woont al twintig jaar in een halfvrijstaand huis met drie slaapkamers in Glasgow. Zijn winst bestaat uit een landhuis met vijf slaapkamers op acht hectare in het Lack District. "Eerst kon ik het niet geloven. Het is niet de gebruikelijke vrijdagavond wanneer iemand aan je deur verschijnt en je vertelt dat je een huis van drie miljoen euro hebt gewonnen. Ik heb nog nooit iets gewonnen, maar nu zou ik een van gelukkigste mannen van Schotland kunnen zijn”, aldus Grant.

Het door Grant gekochte lot was afkomstig van de vereniging Omaze. De trekking bracht meer dan €850.000 op voor het goede doel “Dogs Trust”, dat zich bezighoudt met honden in nood.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Ik heb net mijn oude baan in de gehandicaptenzorg in Glasgow, die ik al 27 jaar heb, opgezegd, dus om als freelance consultant te beginnen was een grote verandering. Maar deze overwinning heeft me financiële zekerheid gegeven waar ik nooit van had gedroomd, wat betekent dat ik me kan concentreren op mijn nieuwe onderneming, waarbij ik organisaties kan helpen om tegemoet te komen aan de behoeften van gehandicapte klanten, met veel minder druk", verklaarde Grant.

Zijn nieuwe huis is een 18e-eeuws gebouw midden in de groene heuvels van Schotland en Grant is van plan er iets speciaals van te maken: "Ik weet nog niet wat ik op de lange termijn ga doen, maar ik ben van plan hier een tijdje te gaan wonen en ervan te genieten. Wat ik ook besluit, het is een levensveranderende overwinning. Ik heb lange tijd voor een goed doel gewerkt en ik weet goed hoe belangrijk het is om fondsen te werven".

En voor een keer pakte karma meer dan goed uit.

Advertisement