Ze hebben dezelfde voor- en achternaam, dezelfde baan en ze zijn identiek: ze doen een DNA-test om te zien of ze broers zijn

Janine

18 Januari 2023

Ze hebben dezelfde voor- en achternaam, dezelfde baan en ze zijn identiek: ze doen een DNA-test om te zien of ze broers zijn
Advertisement

Er wordt gezegd dat er van ieder van ons minstens zeven dubbelgangers in de wereld zijn, maar hoe groot is de kans om ze te ontmoeten? Heel klein. Toch lijken twee honkbalspelers, beide werpers in Minor League Baseball, niet alleen op elkaar als twee druppels water, maar dragen ze ook dezelfde voor- en achternaam! Het ongelooflijke verhaal speelt zich af in de Verenigde Staten: Brady Feigl is 32 jaar oud en speler voor de Long Island Ducks. De andere Brady Feigl daarentegen is 27 jaar oud en speelt voor de Las Vegas Aviators. Beiden hebben rood haar, dragen een bril en zijn 1,80 meter lang.

via NYPost

Advertisement

De twee ontmoetten elkaar in 2015, toen beiden voor elkaar werden aangezien nadat ze zelfs exact dezelfde elleboogblessure hadden opgelopen. Ironisch genoeg wendden de twee zich tot dezelfde arts, Dr. James Andrews. Beiden moesten geopereerd worden. De 27-jarige Brady belde de dokter en legde zijn probleem uit. Dr. Andrews antwoordde: "Maak je een grapje? Ik heb je zes maanden geleden behandeld voor die blessure."

"Zo kwam ik erachter dat we met z'n tweeën waren", zei de jongere Brady. Twee jaar later plaatste het honkbalteam van de Universiteit van Mississippi een verjaardagsbericht op het Twitter-account van de 32-jarige Brady: "Eerst was ik in de war, toen herinnerde ik me de andere Brady en werd het duidelijk”, zei hij. "Bedankt voor het bericht, maar ik ben de verkeerde Brady Feigl. Waarschijnlijk zoeken jullie die andere", antwoordde hij op Twitter. Geïntrigeerd door de overvloed aan toevalligheden, besloten de twee een DNA-test te ondergaan om erachter te komen of ze misschien verwant waren.

In de afgelopen jaren zijn de twee Bradys zelfs vrienden geworden en hebben ze veel dingen gemeen: ze lijken ook op elkaar in de manier waarop ze zich uiten of reageren op bepaalde situaties. Ze vroegen zichzelf altijd af of ze familieleden gemeen hadden hadden, maar ze vonden nooit iemand. Vandaar de beslissing om een ​​DNA-test te ondergaan om eventuele verbanden te vinden.

Ondanks de vele toevalligheden en de indrukwekkende gelijkenis tussen de twee, heeft de DNA-test geen biologisch verband aangetoond. Toch voelen beiden zich inmiddels met elkaar verbonden: "In zekere zin zijn we broers geworden", aldus de 32-jarige Brady.

Advertisement