Ze kopen hun droomhuis voor $379.600, maar ontdekken dan dat er al mensen wonen

Janine image
door Janine

24 Januari 2023

Ze kopen hun droomhuis voor $379.600, maar ontdekken dan dat er al mensen wonen
Advertisement

Een huis kopen is geen gemakkelijke zaak en niet alleen omdat er veel geld op het spel staat. Vaak kan een jongere of een gezin het zich niet veroorloven om een ​​huis te kopen, daarom is het een doel dat velen "een droom" noemen. Er zijn mensen die er na veel moeite en werk eindelijk in slagen om het voor elkaar te krijgen. Het gezin in dit verhaal dacht dat ze nog maar één stap verwijderd waren van het wonen in het ideale huis, maar de situatie veranderde plotseling op het moment van aankoop: er hadden mensen in het huis ingebroken voordat het gezin erin kon trekken en ze zijn niet van plan weg te gaan.

via Youtube / WUSA9

Advertisement
Youtube / HomesByRashi

Youtube / HomesByRashi

Een stel uit Maryland had net een groot huis gekocht voor $379.600 toen ze ontdekten dat er al iemand in het huis woonde. De vrouw, blij dat ze eindelijk haar droom had waargemaakt, vooruitlopend op een nieuw leven in een huis met 5 kamers, besloot er langs te lopen om het te vieren en het nog een keer te zien. Tot haar verbazing en ontsteltenis merkte ze echter dat mensen in haar nieuwe huis hadden ingebroken. Natuurlijk probeerde de vrouw hen te confronteren, maar kreeg een vermeende huurovereenkomst te zien waaruit bleek dat die mensen daar legitiem woonden. In paniek nam de vrouw onmiddellijk contact op met haar makelaar, Melea King, die zich meteen aan de kant van de koper schaarde.

Er hing een bord op de ramen met de tekst "privé-eigendom, niet betreden", terwijl er in de tuin een bord "pas op voor de hond" was geplaatst. Ook de makelaar bevestigde het trieste nieuws: iemand probeerde het huis illegaal over te nemen.

Advertisement
Youtube screenshot

Youtube screenshot

Nadat contact was opgenomen met de politie, controleerden ze de waarheidsgetrouwheid van het vermeende contract en bevestigden dat het niet nauwkeurig en correct was geschreven. Maar wat te doen op dit punt? Het makelaarskantoor mobiliseerde een lokale nieuwsploeg om de situatie te filmen en het nieuws te verspreiden, om zo het probleem, dat wijdverbreid is in het hele land, onder de aandacht te brengen. Op dit moment is de situatie nog niet opgelost: de politie lijkt niet in staat het heft in eigen handen te nemen en de illegale huurders zijn niet van plan te vertrekken.

Wat zou jij in plaats van dit stel doen als je je in zo'n situatie bevond?

Advertisement