Ze hebben een zoon en de partner vraagt ​​om een ​​vaderschapstest omdat hij hem het vertrouwt: “ik heb besloten om hem te verlaten zodra we de uitslag hebben”

Janine image
door Janine

03 Februari 2023

Ze hebben een zoon en de partner vraagt ​​om een ​​vaderschapstest omdat hij hem het vertrouwt: “ik heb besloten om hem te verlaten zodra we de uitslag hebben”
Advertisement

De komst van een baby is niet altijd gemakkelijk om mee om te gaan. Er zijn vele veranderingen in het leven van een paar en het is niet gezegd dat alles goed gaat. Hoewel verliefd en gelukkig met het grote evenement, kan dit ook een breuk veroorzaken in de relatie tussen twee mensen. De redenen kunnen talrijk zijn en allemaal verschillend van elkaar, in het verhaal waarover we je willen vertellen, zijn ze bijvoorbeeld ontstaan uit een bijzonder verzoek van de vader.

De man, die niet zeker was van de trouw van zijn partner, vertelde haar dat hij een vaderschapstest wilde doen en dit liet de vrouw niet onverschillig.

via Reddit

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

In een lang bericht op Reddit vertelde de auteur over de problemen die zich voordeden met haar partner na de komst van hun kind. Tevreden en trots moeder te zijn geworden, bekende ze hoe moeilijk het was om aan de nieuwigheid te wennen, en dat ze moe maar tegelijkertijd gelukkig was.

"Ik heb al 3 jaar een partner en hij is de eerste persoon op wie ik ooit echt verliefd ben geworden - schrijft de vrouw - Alles is altijd goed gegaan tussen ons en we gingen het nieuwe leven samen als ouders aan, maar helaas deed me toen een verzoek dat me sprakeloos achterliet. Op een avond - vervolgde ze - kwam hij thuis en vertelde me dat hij een vaderschapstest wilde doen om er zeker van te zijn dat onze baby van hem was. Ik voelde een diepe pijn om deze woorden: ik had nooit gedacht dat hij aan mij en mijn trouw zou kunnen twijfelen".

Misschien zouden velen van ons hetzelfde ongenoegen hebben gevoeld en zou het ons aan het denken hebben gezet, net als voor deze nieuwe moeder. Ze zou ze een paar dagen later, volgens haar woorden, hebben besloten het te laten doen, maar ze zou niet alles zonder consequenties hebben geaccepteerd.

Advertisement
Nenad Stojkovic/Flickr - Not the actual photo

Nenad Stojkovic/Flickr - Not the actual photo

"Het kind lijkt niet op mij - legt ze uit - hij is identiek aan zijn vader wat betreft de gelaatstrekken en het enige dat anders is, is de huidskleur die onze kleine heeft, namelijk een donkerdere tint. Ik vond het niet leuk wat hij vroeg, maar ik zal hem de test laten doen, en dan ga ik het huis uit. Ik heb al met een advocaat gesproken - vervolgt ze - en ik zou heel graag in de toekomst een vreedzame relatie met mijn partner willen hebben, om onze zoon op te voeden met twee ouders die niet elke keer ruzie maken".

De vele gebruikers die de post hebben gelezen, hebben verschillende mogelijkheden naar voren gebracht, waaronder een twijfel die voortkwam uit de confrontatie met andere mensen, zoals de schoonfamilie van de vrouw, of de mogelijkheid dat de man de relatie wilde beëindigen zonder zijn verantwoordelijkheid te nemen, maar het op zijn partner te laten vallen. De rede stond in ieder geval aan haar kant.

Wat vind jij van deze zaak en wat zou jij hebben gedaan als je deze vrouw was?

Advertisement