Verpleegster werkt 13 uur en krijgt boete voor te laat parkeren: onbekenden betalen voor haar

Janine image
door Janine

28 Januari 2023

Verpleegster werkt 13 uur en krijgt boete voor te laat parkeren: onbekenden betalen voor haar
Advertisement

Er zijn mensen die van jongs af aan dromen van het uitoefenen van een beroep en alles zouden doen om hun doel te bereiken. Als ze eenmaal volwassen zijn hierin slagen, zijn we er zeker van dat ze zullen proberen het op de best mogelijke manier te doen en dat er geen dag zal zijn waarop ze niet hun best zullen doen om dit te laten gebeuren. Wat het gebied ook is, het maakt niet uit, maar we moeten toegeven dat niet altijd alles goed gaat.

Dat je kunt worden wat je wilt, sluit niet uit dat er op de werkvloer misverstanden kunnen ontstaan ​​met collega's of dat er dagelijks onverwachte gebeurtenissen zijn die je op de proef stellen. Het belangrijkste is om ze het hoofd te kunnen bieden en niet ontmoedigd te raken. Dat kan ook gebeuren als er de juiste mensen aan je zijde staan. De hoofdpersoon van dit verhaal weet er alles van.

via Daily Mail

Advertisement
Lee B./Linkedin

Lee B./Linkedin

Emma Chapman is een 40-jarige verpleegster die in het Verenigd Koninkrijk woont. De professional werd bekend op internet door een episode waarbij ze betrokken was. Het begon allemaal met een hele lange dienst, wat haar een boete kostte.

De rol van de verpleegkundige is, net als die van de dokter, niet gemakkelijk. Er zijn veel voldoeningen verbonden aan wat er elke dag wordt gedaan, maar het is een beroep waaraan veel onvoorziene gebeurtenissen verbonden zijn, daarom is het niet gemakkelijk om elke dag de vastgestelde tijden te respecteren. Dit overkomt Emma vaak, die samen met andere collega's vaak wat langer moet blijven voordat ze naar huis kan.

Maar op een dag, toen ze na het werk naar haar auto liep om naar huis te gaan, wachtte haar een nare verrassing. De parkeerkaart van het ziekenhuis was verlopen en ze had een boete gekregen. De situatie maakte haar woedend: toen ze eenmaal thuis was en haar man ermee confronteerde, besloot de man de zaak bekend te maken op LinkedIn.

Advertisement

Emma had al eens een boete gekregen op de werkvloer en die hing niet af van haar nalatigheid, maar van de regels van de structuur waar ze werkt.

"Stel je voor dat je 13 uur achter elkaar werkt, dat je in het ziekenhuis ligt en levens redt - schrijft Lee B., echtgenoot van de verpleegster - dan stap je in je auto en vind je een parkeerbon. Verpleegkundigen moeten £25 betalen voor een verblijf van maximaal 12 uur, als ze deze tijd overschrijden, riskeren ze een boete van £40 en alleen voor het doen van hun werk. Mijn vrouw was in tranen toen ze het vond - vervolgde hij - het is niet de juiste manier om deze mensen te behandelen".

Woorden die de harten van gebruikers diep hebben geraakt, zozeer zelfs dat sommigen van hen zich beschikbaar hebben gesteld om de boete te betalen in plaats van de vrouw. Hoewel dit erg aardig was, werd geadviseerd om het niet te doen, omdat er serieuze maatregelen moeten worden genomen door de directie om de situatie beter te beheersen.

 

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Ik was verbaasd over de reactie die ik kreeg, omdat ik in het verleden het gevoel had dat ik niet werd gehoord", zei mevrouw Chapman. Het gebeurde dus niet sporadisch, maar het betrof een herziening van wat de parkeerregels zijn.

Laten we hopen dat al deze werknemers kunnen krijgen wat ze nodig hebben om rustig te werken, zonder zich zorgen te hoeven maken dat ze een boete moeten betalen als ze overuren blijven maken, en dat allemaal om levens te helpen redden.

Advertisement