Haar vriend verlaat haar een paar dagen voor de bruiloft: ze besluit een gebaar van solidariteit te maken

Janine image
door Janine

18 April 2023

Haar vriend verlaat haar een paar dagen voor de bruiloft: ze besluit een gebaar van solidariteit te maken
Advertisement

Het huwelijk is een belangrijk moment in iemands leven en daarom beginnen we - heel vaak - ruim van tevoren, een of zelfs twee jaar van tevoren, met het organiseren van de "grote dag". Op het moment van de bruiloft hoopt het bruidspaar altijd dat alles perfect is om hun liefdesdroom te vieren en meestal eindigt die speciale dag op de best mogelijke manier, en blijft gegrift in de herinneringen van de twee geliefden.

Er zijn echter verhalen die niet zo'n gelukkig einde hebben: een jonge Californische vrouw die een paar dagen voor haar huwelijk vertrok en een evenement van $35.000 moest annuleren, zonder enige mogelijkheid tot terugbetaling, weet het helaas maar al te goed.

via Los Angeles Times

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Natuurlijk was de jonge vrouw diep teleurgesteld in haar nu ex-vriend, maar zij en haar familie besloten deze breuk met grote elegantie te accepteren en deze slechte ervaring om te zetten in iets positiefs. Omdat ze geen vergoeding kreeg voor de organisatie van het huwelijk, koos de vrouw ervoor om de maaltijden van haar bruiloft aan te bieden om de daklozen in de omgeving te voeden.

Op de dag dat ze hun huwelijk zouden vieren, openden de jonge vrouw en haar familie de deuren van de ontvangsthal voor de armen van de buurt, in totaal 150 mensen, van wie velen kinderen waren. Deze behoeftige mensen konden genieten van een 4-sterrenmaaltijd: warm en lekker eten, met voor- en hoofdgerechten bestaande uit steaks, zalm, verse groenten, desserts en nog veel meer.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Helaas is het niet ongebruikelijk dat een bruiloft een paar dagen voor de geplande datum wordt geannuleerd. De ongelukkige episode die deze vrouw heeft meegemaakt, maakt deel uit van de 20% van de bruiloften die op het laatste moment worden geannuleerd, wanneer de hele organisatie klaar is om de bruid en bruidegom te verwelkomen en alle rekeningen zijn betaald. Om deze reden, vooral in de Verenigde Staten, wint de gewoonte om het evenement te "beschermen" met een verzekeringspakket terrein.

Als je namelijk een vergoeding wilt krijgen voor een bruiloft die is geannuleerd omdat een van de twee toekomstige echtgenoten van gedachten is veranderd, moeten bepaalde regels worden gerespecteerd, in de eerste plaats een bericht dat ruim voor de geplande trouwdag moet worden verzonden. Terugkomend op ons ongelukkige meisje, wat deed ze met de huwelijksreis? Nogmaals, ook in dit geval kreeg ze de tickets niet vergoed, dus besloot de jonge vrouw met haar moeder op vakantie te gaan om zichzelf te troosten van de bittere teleurstelling met wat welverdiende ontspanning.

Een negatief verhaal dat gelukkig uitgroeide tot een mooi gebaar van solidariteit.

Advertisement