Hij gaat uit met een 23-jarige vrouw die eruitziet als een kind: “Ze vinden me eng”

Janine

31 Januari 2023

Hij gaat uit met een 23-jarige vrouw die eruitziet als een kind: “Ze vinden me eng”
Advertisement

Er wordt gezegd dat "liefde blind is" en dat is echt zo: niemand kan een paar beoordelen op basis van hun fysieke uiterlijk, omdat medeplichtigheid, charme, chemie en aantrekkingskracht zeer subjectief is. Dan Swygart, een charmante 26-jarige reisblogger weet het goed, die heeft gereageerd op beschuldigingen dat hij "griezelig" is omdat hij uitgaat met Shauna Rae, een 23-jarige vrouw met een groeibelemmering als gevolg van een chemotherapiebehandeling die haar leven redde: ongeveer een meter twintig lang, lijkt haar uiterlijk namelijk precies op dat van een kind.

via DailyMail

Advertisement
TikTok - @shaunarae99

TikTok - @shaunarae99

Shauna, die op Long Island in de Verenigde Staten woont, is de ster van een realityshow die haar als hoofdrolspeelster ziet, gezien haar bijzondere fysieke verschijning. Dan volgde de show vanuit Groot-Brittannië, waar hij woont, en werd verliefd op haar en begon haar het hof te maken met bloemen. Later ontmoetten de twee elkaar persoonlijk en het klikte meteen. Dus begonnen ze te daten. "Het is heel belangrijk om te onthouden dat Shauna een ongelooflijke 23-jarige vrouw is met een handicap. Dus als je een band met haar opbouwt, is het belangrijk om haar handicap te erkennen en verder te kijken om een ​​relatie met haar op te bouwen”, merkte Dan op.

Dan maakt nu deel uit van Shauna's leven en daarom verscheen hij ook in het tweede seizoen van de realityshow. Dit beviel sommige kijkers niet die hem ervan beschuldigden "verontrustend" te zijn omdat - volgens hen - Shauna er in alle opzichten uitziet als een klein meisje.

TikTok - @shaunarae99

TikTok - @shaunarae99

Geconfronteerd met deze opmerkingen besloot Dan te reageren op de kritiek via een video die op sociale media werd gedeeld om hun band te verdedigen: "Zodra je zegt dat ze geen echte relatie met iemand anders kan hebben, ontmenselijk je haar. Het is een mens. Ze verdient het om relaties en banden te hebben met wie ze maar wil”, legde Dan uit.

Tijdens haar realityshow heeft Shauna het vaak gehad over hoe ze constant wordt onderschat vanwege haar fysieke uiterlijk: "Als je naar mij kijkt, zie je een 8-jarig meisje, dat klopt. Maar ik denk dat als je de tijd neemt om te kijken naar de details van mijn gezicht, mijn handen, de volwassenheid van mijn lichaam – en vooral als je de tijd neemt om met me te praten – kun je echt begrijpen dat ik een 23-jarige ben”, legde ze uit.

Wat vind jij?

Advertisement