Ze verdient £100.000 per maand als model: ze investeert het in goedkope accommodatie om armere gezinnen te helpen

Janine image
door Janine

01 Februari 2023

Ze verdient £100.000 per maand als model: ze investeert het in goedkope accommodatie om armere gezinnen te helpen
Advertisement

Tegenwoordig is alles toegankelijker voor iedereen, vooral dankzij internet en sociale media. Fotografen, schrijvers, kunstenaars: iedereen kan zich op de meest uiteenlopende terreinen begeven en de klim naar succes wagen. Inmiddels is zelfs de industrie die draait om inhoud voor volwassenen binnen ieders bereik gekomen, dankzij zeer populaire betaalde sites waar je foto's, video's enzovoort kunt verkopen om enkele tienduizenden dollars te verdienen. Dit is de reden waarom veel jonge mensen erin slagen om in korte tijd miljonair te worden. De hoofdpersoon van dit verhaal is een van deze vrouwen, die echter heeft besloten haar verdiensten ten dienste te stellen van de meest kwetsbare en worstelende mensen. Laten we eens kijken hoe.

Advertisement

Rebecca Goodwin is pas 28 jaar oud, maar ze verdient ongeveer £100.000 per maand met haar werk als model en maker van inhoud voor volwassenen. Het is een baan die niet iedereen zou willen doen, maar voor iemand zoals Rebecca die ervoor heeft gekozen zich aan deze branche te wijden, lijkt het leven heel goed te gaan. De jonge vrouw, moeder van twee kinderen, verdient zoveel geld dat ze heeft besloten zich ter beschikking te stellen aan de gemeenschap om betaalbare woningen te creëren, ook voor gezinnen die normaal gesproken niet eens de huur van een tweekamerappartement kunnen betalen.

Toen haar werd gevraagd wat haar bedoelingen waren, antwoordde de jonge vrouw: "Mijn plan is om onroerend goed te kopen en te verhuren aan degenen die het zich niet kunnen veroorloven om te veel aan een huis uit te geven. Een van de huizen die ik zal huren heeft 3 verdiepingen, 4 slaapkamers, 3 badkamers met parkeerplaats voor 2 auto's en wordt volledig gemeubileerd geleverd. Dit alles voor slechts £650 (740 euro) per maand. Klinkt als een geweldige deal!" En geef haar eens ongelijk!

Advertisement

Door dit onroerend goed te kopen en tegen zeer lage prijzen te verhuren, helpt Rebecca niet alleen gezinnen in moeilijkheden, maar laat ze ook een aanzienlijke erfenis na aan haar kinderen: een huis is immers altijd een goede investering. Het is ongetwijfeld haar nieuwe baan die haar zo'n levensstijl mogelijk maakt en ze bedankt haar familie openlijk dat ze haar altijd hebben gesteund voor het bereiken van een dergelijk doel: "Ik verdien nu £100.000 per maand, ik heb nog nooit zo'n salaris gehad. Ik ben nu in staat om een huis en een Porsche te kopen. Mijn geluk was ook dat ik een gezin heb dat me altijd heeft gesteund en mijn baan niet erg vindt".

Hoe zou jij de onderneming van deze vrouw beoordelen?

Advertisement