"Ik kwam er 3 weken na de bevalling achter dat mijn man me bedroog: ik pakte meteen mijn koffers"

Janine image
door Janine

02 Februari 2023

"Ik kwam er 3 weken na de bevalling achter dat mijn man me bedroog: ik pakte meteen mijn koffers"
Advertisement

De zwangerschap is een heel delicaat moment in het leven van een vrouw en wordt - vaker wel dan niet - geleefd met vreugde, een snufje onzekerheid, maar veel liefde en steun van de partner. Helaas is dit niet altijd het geval: er zijn veel vrouwen die om verschillende redenen de hele zwangerschap alleen hebben moeten doorstaan, trots en met de moed van leeuwinnen.

Zoals Daniella Asher, 31 jaar, die slechts twee weken na de bevalling ontdekte dat haar nu ex-man een parallelle relatie had met een andere vrouw. De jonge moeder kwam thuis toen ze een brief uit de brievenbus pakte.

via Mirror

Advertisement
TikTok - @daniellaeasher

TikTok - @daniellaeasher

Haar man was op reis in Amsterdam, terwijl zij thuis in de Verenigde Staten op hem wachtte, dus opende ze de brief en begon liefdeswoorden te lezen. Eerst dacht ze dat het een lieve boodschap van haar man was, maar toen ze verder las, besefte Daniella dat het handschrift “vrouwelijk” was en dat de envelop een foto bevatte van haar man die een andere vrouw omhelsde.

De vrouw maakte een foto van de brief met de tekst "jij bent het grootste cliché" en besloot snel terug te keren naar haar thuisland Zweden toen ze 36 weken zwanger was, zodat ze kon bevallen met haar familie aan haar zijde. De man gaf de relatie toe en probeerde het goed te maken, maar hij verliet zijn minnares nooit en ging zelfs zo ver dat hij zijn vrouw vroeg om bij beiden te kunnen zijn: "Ik zei absoluut nee. Als hij bij haar wil zijn, kan hij dat doen, maar hij kan niet ook bij mij blijven", legde de jonge moeder uit.

Advertisement
TikTok - @daniellaeasher

TikTok - @daniellaeasher

Terugkijkend is Daniella vol wroeging omdat ze snel is getrouwd en zwanger is geworden: "We hebben elkaar ontmoet via een dating-app toen hij door Zweden reisde en het was liefde op het eerste gezicht", legde ze uit. "Hij reide twee weken per maand en ik heb nooit iets vermoed, ook al wist ik dat hij eerder vreemdging in eerdere relaties. Hij heeft vijf kinderen met drie verschillende moeders, en ik ben nummer drie, dus ik had iets moeten vermoeden”.

Een week na de bevalling probeerde Daniella contact op te nemen met de minnares van haar man en vertelde haar dat hij getrouwd was en kort geleden een kind had gekregen, maar de vrouw leek helemaal niet verrast: "Ze zijn nog steeds samen en zij heeft ook kinderen. Ik denk dat ze het wist. Ik denk ook dat de manier waarop de brief was geschreven te opvallend was, alsof ze me probeerde te vertellen dat hij bij haar was”, vertelde ze.

In deze negatieve periode heeft Daniella er echter geen spijt van dat ze haar zoon op de wereld heeft gezet: "Hij is het enige mooie van deze hele periode, ook al is het soms moeilijk, maar als ik naar hem kijk, moet ik weer glimlachen", merkte op. De jonge vrouw deelde haar verhaal in een reeks video's op TikTok, waar ze talloze bemoedigende opmerkingen en lof verzamelde voor de moed om haar pad voort te zetten zonder bang te hoeven zijn het moederschap onder ogen te zien als alleenstaande in plaats van als een ontevreden en verdrietige echtgenote.

Advertisement