Zussen bevallen zonder het te weten op dezelfde dag, in hetzelfde ziekenhuis: "Meer dan neefjes, is het een tweeling!"

Janine image
door Janine

05 Februari 2023

Zussen bevallen zonder het te weten op dezelfde dag, in hetzelfde ziekenhuis: "Meer dan neefjes, is het een tweeling!"
Advertisement

De komst van een baby is altijd een reden tot grote vreugde, zowel voor familie als vrienden - laat staan ​​als het er twee zijn! De familie van deze twee zussen, hoofdrolspelers in dit verhaal, moet daarom een grote emotie hebben gevoeld toen ze getuige waren van de geboorte van twee nieuwe leden. De twee zussen waren niet van plan om samen te bevallen en eerlijk gezegd hadden ze elkaar de laatste tijd helemaal niet gebeld om te weten te komen waar en wanneer ze van hun tweede kind zouden bevallen. Maar toevallig zijn de twee op dezelfde dag bevallen... in hetzelfde ziekenhuis!

via 20minutes

Advertisement

Julie Lallemand en Hélène Lallemand, twee zussen van respectievelijk 31 en 28 jaar oud, zijn tegelijkertijd en zonder het te weten in hetzelfde ziekenhuis van hun tweede kind bevallen. "Ik wist niet dat mijn zus ook binnenkort zou bevallen", zei Julie, "ik wist van niets toen ik om 5.30 uur 's ochtends in het ziekenhuis Femme Mère Enfant aankwam. Toen ik aankwam, gaf ik mijn meisjesnaam en de verpleegster vertelde me dat een paar uur eerder een andere Lallemand daarheen was overgebracht. Ik wist bijna zeker dat het mijn zus was. Even later ontdekte ik dat het inderdaad zo was”.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Om 11.30 uur werd de kleine Luka geboren en om 16.05 uur Hugo. Een verrassing voor de hele familie die zich op dezelfde dag op dezelfde plek bevond. De twee zussen zijn bovendien bevallen in aangrenzende kamers: zelfs als ze het hadden gepland, zou dit waarschijnlijk niet zijn gebeurd! Nu zullen ze elkaar natuurlijk kunnen steunen en bovenal zullen ze beide doopfeesten van de kleintjes op dezelfde dag kunnen vieren, misschien door restauranthouders om korting te vragen. Bovendien zal de verjaardag van de twee altijd op dezelfde dag vallen, alsof als ze een tweeling waren:

"We zijn blij omdat ze hun verjaardag altijd samen zullen vieren. Ze zullen samen opgroeien, ze zijn neven, maar het is als een tweeling".

Hoe groot was de kans dat een dergelijke gebeurtenis zou plaatsvinden? We wensen deze geweldige familie het allerbeste toe!

Advertisement