Hij gaat tekeer tegen een moeder in een restaurant omdat haar zoontje van 1 te veel herrie maakt: "Het is echt vervelend"

Janine image
door Janine

07 Februari 2023

Hij gaat tekeer tegen een moeder in een restaurant omdat haar zoontje van 1 te veel herrie maakt: "Het is echt vervelend"
Advertisement

Kinderen zijn de vreugde van alle ouders en geven een glimlach, ook aan degenen die gewoon dol zijn op kinderen en een gezin willen stichten. Maar voor veel andere mensen zijn kinderen een onstuitbare bron van ongemak en "lijden". Het wordt bijvoorbeeld steeds modieuzer om bepaalde restaurants voor volwassenen te reserveren, waarbij de aanwezigheid van kinderen volledig wordt uitgesloten: veel klanten klagen namelijk bij hun ouders over onhandelbare kinderen die het risico lopen de avond te verpesten met hun geschreeuw en het te hoge volume van hun tablet. Het debat over deze kwestie is altijd open en de hoofdrolspelers van dit verhaal zullen het alleen maar voeden. Vertel ons aan het einde van het verhaal aan welke kant je staat...

Advertisement
Hij gaat tekeer tegen een moeder in een restaurant omdat haar zoontje van 1 te veel herrie maakt: "Het is echt vervelend" - 1

Twee mannen klaagden openlijk tegen een vrouw in een sushirestaurant omdat ze geïrriteerd waren door het geschreeuw van haar 1-jarige zoon. Een van de twee mannen was zo verontwaardigd over het gebrek aan respect en de gebrekkige medewerking van de ouder, dat hij besloot de scène met zijn mobiele telefoon te filmen. Natuurlijk verdedigde de moeder van het kind zich tegen die aanval en begon ook de situatie te filmen. Het gebeurde allemaal in een Japans restaurant in Las Vegas.

"Dit gebeurt er als iemand uit eten gaat en erg luidruchtige kinderen meebrengt", zegt een van de twee, zich wendend tot Fiya, de moeder van de jongen. "Deze persoon hier heeft een kind die een ongelofelijke herrie maakt!”, bleef de man commentaar geven terwijl hij alles filmde.

Advertisement
Hij gaat tekeer tegen een moeder in een restaurant omdat haar zoontje van 1 te veel herrie maakt: "Het is echt vervelend" - 2

Hoewel er op een civiele manier kan worden gepraat over het feit dat sommige ouders niet in staat lijken te zijn om het gedrag van hun kinderen op openbare plaatsen te beheersen, lijkt dit niet het specifieke geval te zijn. De vrouw was namelijk naar het restaurant gegaan met haar 13-jarige dochter en haar 1-jarige zoon en blijkbaar was het de laatste die de mannen irriteerde met zijn gehuil en geschreeuw.

De moeder was bijzonder geschokt door wat er gebeurde: "Ik beefde, ik wist niet wat ik moest doen of zeggen. Mijn gevoel zei me dat als ik iets deed wat niet bij ons karakter past, dat ons problemen zou bezorgen, dus pakte ik mijn camera en begon te filmen. Maar net voordat ik begon met registreren, maakte de man in het witte shirt een aantal denigrerende en racistische opmerkingen die ik nu niet wil herhalen”, zei Fiya. De mannen werden vervolgens uit het restaurant gehaald dankzij tussenkomst van de politie die hen uitnodigde om te vertrekken.

Een bijzondere en ongelukkige episode dus, waarin een moeder gedwongen werd de onbeschoftheid van twee mannen onder ogen te zien terwijl ze in het bijzijn van haar kinderen was. Wat denk jij ervan?

Advertisement