Ze willen het ticket van hun zoon niet betalen: ze besluiten hem op het vliegveld achter te laten

Janine image
door Janine

03 Februari 2023

Ze willen het ticket van hun zoon niet betalen: ze besluiten hem op het vliegveld achter te laten
Advertisement

Een kind krijgen is een van de mooiste dingen die in het leven kunnen gebeuren, maar we moeten toegeven dat gewoontes veranderen en dat het vaak moeilijk is om te beslissen om bepaalde dingen te doen zonder de angst om je kleintje te moeten verlaten. Het belangrijkste is echter dat je weet hoe je je moet organiseren en als het niet mogelijk is om het mee te nemen, moet je de grootouders of gespecialiseerde mensen vragen om ervoor te zorgen.

Het is niet iets waar de ouders in het middelpunt van dit verhaal kennelijk aan dachten. De twee besloten namelijk een vliegreis te maken met hun zoontje, maar toen ze eenmaal op het vliegveld aankwamen en ontdekten dat ze ook een ticket voor het kind moesten kopen, besloten ze hem daar achter te laten en alleen verder te gaan.

via DailyMail

Advertisement
Sunnya343/Wikimedia - Not the actual photo

Sunnya343/Wikimedia - Not the actual photo

Het verhaal speelde zich af op de luchthaven Ben-Gurion in Tel Aviv, in Israël, waar een stel met Belgische paspoorten op het punt stond aan boord te gaan van de vlucht die hen terug zou brengen naar Brussel, in België. Toen ze eenmaal bij het inchecken aankwamen, presenteerden de twee slechts twee tickets, ervan overtuigd dat de kleine niet hoefde te betalen, maar het personeel van de maatschappij Ryanair, waarmee ze zouden hebben gevlogen, liet hen weten dat het noodzakelijk was om te vertrekken om de instapkaart te hebben, ook voor minderjarigen. Wat de ouders lijkt te hebben verward.

Nadat ze de balie hadden verlaten, namen de twee een drastische beslissing: omdat ze niet van plan waren een ticket voor het kind te kopen, kozen ze ervoor om hem op het vliegveld achter te laten en door te gaan naar de volgende controleposten. Gelukkig merkte het luchthavenpersoneel de achtergelaten wandelwagen meteen op en verwittigde onmiddellijk de politie die de twee arresteerde.

Advertisement
katorisi/Wikimedia - Not the actual photo

katorisi/Wikimedia - Not the actual photo

Volgens degenen die aanwezig waren op het moment van de episode, keerden deze ouders onmiddellijk terug en namen het kind terug, maar de zaak is overgegaan in handen van de autoriteiten, die de taak zullen hebben om de redenen voor een dergelijk gebaar te begrijpen.

Natuurlijk, laat aankomen op de luchthaven, het risico lopen je vlucht te missen en plotseling weten dat je voor een ander ticket moet betalen, zijn allemaal dingen die chaos veroorzaken, maar besluiten om een ​​kind achter te laten lijkt absurd. Daarom moeten dus de echte redenen worden onderzocht, in de hoop dat het slechts een moment van spanning was en dat deze ouders, als ze niet door het personeel waren tegengehouden, toch terug zouden zijn gegaan om hun kind op te halen.

Advertisement