School bedekt de scheuren in de jeans van haar dochter: moeder maakt een scène (+VIDEO)

Janine image
door Janine

22 Februari 2023

School bedekt de scheuren in de jeans van haar dochter: moeder maakt een scène (+VIDEO)
Advertisement

Bij het bezoeken van openbare plaatsen is het altijd raadzaam om enkele regels te respecteren om te voorkomen dat je ongepast of onbeleefd overkomt. Of het nu in een ziekenhuis is, bijvoorbeeld, in elk type kantoor of zelfs gewoon in een winkel, het maakt niet uit, het fundamentele is om zowel voor de hand liggende als verborgen richtlijnen te volgen.

Onder de plaatsen waar er meestal een etiquette is om in gedachten te houden, bevind zich ook de school. De keuzes zijn verschillend, afhankelijk van het instituut waar men naar toe gaat, en hoewel er sommige zijn die een echt uniform vereisen, zijn er andere die dit strikte voorschrift niet hebben, maar niettemin verwachten dat de kleding van de studenten zo fatsoenlijk mogelijk is. Wat als dit niet gebeurt? Je zou het risico lopen in de situatie terecht te komen die deze moeder op internet beschreef. Laten we eens kijken.

via New York Post

Advertisement

I fail as a Mom sometimes. I don't always say the right things. I don't have an amazing figure or a flat stomach. I'm...

Pubblicato da Shanah Drummond su Lunedì 18 settembre 2017

Shanah Drummond is een moeder uit Missouri, die met de publicatie van een video een groot debat op internet heeft losgemaakt. De vrouw toonde het moment waarop ze naar de school van haar dochter ging om te protesteren tegen de maatregel die tegen het meisje was genomen.

Blijkbaar was het meisje naar de les gegaan met een gescheurde spijkerbroek aan de voorkant van haar been, wat de school buitensporig vond. Na haar te hebben gevraagd of ze een reservebroek bij zich had, zou het instituut ervoor hebben gekozen om rood plakband aan te brengen om het overmatig zichtbare deel van het been te bedekken. Wat de moeder van de studente woedend maakte.

Advertisement
Q/Youtube screenshot

Q/Youtube screenshot

Shanah ging in feite, nadat ze was gewaarschuwd door een bericht van haar dochter, naar school en vroeg zich een medewerker of een dergelijke beslissing normaal was. De vrouw vond het niet erg dat het meisje werd berispt, maar de manier waarop de zaak werd behandeld wel.

"Overdrijf ik als ik vind dat de school geen plakband op de benen van mijn dochter had moeten plakken? - vraagt ​​ze in de clip - ik vind dat het juister was geweest om me te waarschuwen en me te vragen een andere broek te brengen”.

Het probleem zou dus het gebrek aan flexibiliteit zijn geweest en niet het kledingstuk als te gescheurd hebben beschouwd. Veel gebruikers hebben zich hierover uitgesproken, waarbij ze de vrouw steunden en benadrukten dat ze inderdaad de moeder hadden kunnen bellen en om haar tussenkomst hadden kunnen vragen voordat ze de "pleister" aanbrachten. Aan de andere kant zijn er mensen die het eens zijn met het instituut en zeggen dat er in vergelijkbare omgevingen precieze richtlijnen zijn die moeten worden gevolgd, en dat het aan de ouders is om ervoor te zorgen dat hun kinderen zich op school fatsoenlijk kleden.

De zaak ging nog verder, met Shanah die onderstreepte dat de tape zelfs irriterend kon zijn voor de huid van haar dochter en dat ook om deze reden de keuze van de school haar overdreven had geleken.

Wat denk jij ervan?

Advertisement