Deze vrouw kreeg 11 kinderen met 8 verschillende mannen

Janine image
door Janine

28 Februari 2023

Deze vrouw kreeg 11 kinderen met 8 verschillende mannen
Advertisement

Er zijn vrouwen die niets liever willen dan moeder worden, hoewel het in veel gevallen niet zo eenvoudig is om zwanger te raken en een zwangerschap uit te dragen. Daarom zijn er zoveel voorbeelden van koppels die hun toevlucht nemen tot de meest uiteenlopende opties om ouders te worden. En dan zijn er nog die mensen die een bijzondere gave lijken te hebben gekregen en erin slagen hele grote gezinnen te stichten. Een voorbeeld hiervan is de hoofdpersoon van dit verhaal, Phi, moeder van 11 kinderen. Het is echter niet het aantal van haar kinderen dat ervoor zorgt dat er veel over Phi's verhaal wordt gesproken, maar het feit dat ze ze met 8 verschillende vaders heeft gekregen.

Advertisement

Het is duidelijk dat de vrouw het doelwit is van sociale media, zowel omdat ze maar liefst 11 kinderen heeft gebaard als vanwege het feit dat de kinderen 8 verschillende vaders hebben. Sommige opmerkingen waren niet al te vleiend naar Phi toe: "Ik durf te wedden dat de helft van je kinderen zich schaamt om jou als moeder te hebben." Phi benadrukte hoe oneerlijk het is dat mannen kinderen kunnen krijgen met verschillende vrouwen, zonder getrouwd te zijn en zonder daarvoor bekritiseerd te worden, terwijl een vrouw zoals zij, die meerdere kinderen heeft gekregen van verschillende mannen, direct het doelwit is. De vrouw laat zich echter niet ontmoedigen door de wrede opmerkingen en antwoordt duidelijk op elk van hen: "Hier ben ik, terwijl ik over jullie oordelen vertel en jullie uitlach".

Advertisement

Haar video ging viraal en veel van de gebruikers zeiden gekscherend over het aantal partners waarmee Phi kinderen had: "8...ik ben al getraumatiseerd met 1!" schreef iemand op een ironische toon, terwijl een ander schreef: "Ik heb er 4... jij hebt gewonnen!". "Schat, EEN is meer dan genoeg!" becommentarieerde een andere gebruiker, terwijl iemand anders openlijk vroeg of het een manier was om op te scheppen. Phi heeft echter op al deze opmerkingen gereageerd door te zeggen dat het heel goed met haar gaat en dat ze van zijn situatie houdt: "Spreek voor jezelf!".

Wat te zeggen, iedereen maakt zijn eigen keuzes in het leven, of ze nu acceptabel zijn of niet: wat vind jij?

Advertisement