Vrouw eet per ongeluk een chipje van €113.000 op

Janine image
door Janine

07 Maart 2023

Vrouw eet per ongeluk een chipje van €113.000 op
Advertisement

Soms kan geluk echt bizarre vormen aannemen, in de ware zin van het woord: wanneer dit gebeurt, is het niet gemakkelijk te herkennen en kan het in één hap verdwijnen. Dit is wat er letterlijk gebeurde met Dawn Sagar, een vrouw die in Engeland woont en ontdekte, terwijl ze een zak chips at, dat een van hen een perfecte hartvorm had: nadat ze het geamuseerd had bewonderd, dacht ze er verder niet over na en genoot van haar tussendoortje. Kort daarna ontdekte ze dat de chip die ze zojuist had gegeten haar een flinke som geld had kunnen opleveren.

via Ladbible

Advertisement

Drink before Olly

Pubblicato da Dawn Sagar su Sabato 25 marzo 2017

Een paar dagen geleden lanceerde de chipsfabrikant van het merk Walkers een op zijn zachtst gezegd ongebruikelijke wedstrijd, waarbij consumenten hartvormige chips in de zak moesten zoeken: er was een mooie prijs te winnen, een bedrag van 100.000 pond (oftewel 113.000 euro ) voor wie de perfect gevormde chip zou vinden.

Hoewel er veel reclame werd gemaakt voor de wedstrijd op de sociale netwerken van het merk, had Dawn er nog nooit van gehoord. De vrouw, die in een supermarkt werkt, nam een ​​pauze in de winkel en besloot de bekende chips te eten, waaronder die met een bizarre en zeer zeldzame vorm. Toen ze zag dat er één anders uitzag dan de anderen, nam ze geamuseerd een foto, stuurde die naar haar vrienden, waarna ze de snack at zonder zich al te veel vragen te stellen.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Haar vrienden, die op de hoogte waren van de wedstrijd, probeerden haar te vertellen het niet te eten en op de website van de fabrikant te kijken, maar het was te laat. Na volledig met stomheid geslagen te zijn, reageerde de vrouw toch filosofisch: "Het is toch niet het einde van de wereld? Het had mijn leven wat makkelijker kunnen maken, maar ik heb het geld niet dus dat maakt niet uit. Het geeft niet", merkte op.

De caissière heeft haar lesje geleerd: na deze pech waarschuwde ze gedurende de hele wedstrijd klanten die een soortgelijke zak chips kochten en informeerde ze over de prijs die er te winnen was. Wie weet of karma haar weer wat geluk zal bezorgen gezien de vriendelijkheid die ze tegenover anderen heeft betuigd, laten we hopen dat ze de volgende keer wat beter op zal letten.

Advertisement