In 2009 had ze het verkeerde nummer en stuurde een bericht naar een onbekende: vandaag zijn ze getrouwd en hebben ze 6 kinderen

Janine image
door Janine

17 Maart 2023

In 2009 had ze het verkeerde nummer en stuurde een bericht naar een onbekende: vandaag zijn ze getrouwd en hebben ze 6 kinderen
Advertisement

Onvoorspelbaarheid is zeker een van de belangrijkste ingrediënten van ons leven: of het nu gaat om het lot, vastberadenheid of gewoon toeval, iedereen kan alles overkomen. Ken je die natuurkundige theorie die uitlegt hoe de vleugelslag van een vlinder een tornado kan ontketenen op een andere plek, zelfs heel ver weg?

De filosofie achter deze gedachte zou als volgt kunnen worden samengevat: zelfs een kleine variatie, een verandering, kan gevolgen hebben in ons leven en dat van anderen. Als je het niet gelooft, lees dan wat er met de vrouwelijke hoofdpersoon van dit verhaal is gebeurd en misschien verander je van gedachten.

via www.mirror.com

Advertisement
Brenda R Stearns/ Facebook

Brenda R Stearns/ Facebook

Brenda Rivera Stearns heeft haar leven volledig op zijn kop gezet met een klein gebaar, de lichte druk van een vinger. De vrouw, een maker van online content, wilde gewoon een vers uit de Bijbel delen met contacten in haar telefoonboek, maar typte uiteindelijk het verkeerde nummer tijdens het verzenden van een van de sms-berichten.

Brenda besefte de fout pas toen, wat het nummer van een oude vriend van haar moet zijn geweest, haar antwoordde met een "amen, maar wie ben jij?". Om deze kennismaking nog unieker te maken, is er nog een ongelooflijk feit: de onbekende die op Brenda's bericht had gereageerd, had nog geen uur eerder een nieuwe mobiele telefoon gekocht met een nieuw telefoonnummer. Als dat bericht kort voor de aankoop naar hem was gestuurd, zou de man het nooit hebben ontvangen!

Advertisement

Isaiah is de naam van de man die per ongeluk Brenda's bericht ontving. De man begon met haar te kletsen en een nieuwe vriendschap ontstond. Na enige tijd werd hun relatie echter intenser en begon Brenda zich af te vragen of ze een dieper gevoel begon te krijgen dan alleen vriendschap. De twijfels waren echter te groot en de vrouw was bang dat Isaiah anders zou kunnen zijn dan hoe leek. Ze begon zelfs te denken dat hij haar voor de gek hield door zich voor te doen als een andere persoon.

Verder woonden de twee meer dan 1000 km uit elkaar en was deze ontdekking ook zeker niet in hun voordeel. Maar het lot kwam opnieuw tussenbeide: Brenda's moeder, Rossy, woonde in Ohio, precies waar Isaiah zich bevond! Dus besloot Rossy de man persoonlijk te ontmoeten namens haar dochter. “Je gaat met deze man trouwen”, zei Rossy tegen haar nadat ze met Isaiah uit eten was gegaan. Brenda was erg verrast toen ze die uitspraak van haar moeder hoorde en besloot zich volledig in die relatie te storten. Een jaar later trouwden Brenda en Isaiah!

Nu hebben ze 6 kinderen en ze kunnen niet gelukkiger zijn. Hun verhaal laat je aangenaam verrast achter en misschien is er echt een mysterieuze kracht in het spel gekomen. Wat denk jij ervan? Geloof je in het lot, in toeval of denk je dat het een "goddelijk ontwerp" was?

Advertisement