Moeder geeft haar pasgeboren dochter een perfecte manicure: ze wordt overspoeld met kritiek

Janine image
door Janine

15 Maart 2023

Moeder geeft haar pasgeboren dochter een perfecte manicure: ze wordt overspoeld met kritiek
Advertisement

Ouder worden is een geweldige ervaring die moeders en vaders enthousiast maakt die niet kunnen wachten om hun baby in hun armen te nemen. Om deze reden zorgt de vreugde van het opvoeden van hun kind er soms voor dat sommige ouders hun kleintjes vanaf de eerste levensdagen "verwennen", misschien door schattige accessoires te kopen, zoals mutsjes of speciale rompertjes.

Onlangs ging echter een moeder over de schreef toen ze voor veel opschudding zorgde op sociale media door foto's te plaatsen van haar pasgeboren dochter met een volledige manicure. Maar laten we het verhaal in detail analyseren.

via Dailymail

Advertisement
Twitter - @Shes_fair

Twitter - @Shes_fair

De foto's gingen het web rond en werden oorspronkelijk gepubliceerd op een Facebook-groep, vergezeld van het volgende onderschrift: "Ik kan dit soort manicure ook voor uw kinderen doen. Neem privé contact met mij op voor informatie. Goedkope tarieven". De afbeeldingen tonen een manicure op de kleine vingertjes van een babymeisje van een paar weken oud, waarbij lange, puntige, "stiletto"-vormige nagels "pronken".

Dit type nagelvorm kan ongemakkelijk zijn voor sommige volwassen vrouwen, laat staan ​​voor een baby. Zoals zojuist vermeld, hebben de afbeeldingen de interesse - en verontwaardiging - van het web gewekt. Sommigen, die de afbeeldingen aandachtig bekeken, hebben beweerd dat het een montage zou kunnen zijn die kunstig met Photoshop is gemaakt, een mogelijkheid die eigenlijk niet kan worden uitgesloten. Authentiek of niet, deze foto's hebben sociale gebruikers ongerust gemaakt, vooral die van Twitter.

Advertisement
Twitter - @Shes_fair

Twitter - @Shes_fair

Velen hebben zich zelfs genoodzaakt gevoeld om te onderstrepen hoe gevaarlijk deze nagels eigenlijk zijn. Het kleine meisje zou haar oog of andere delen van haar lichaam kunnen aanraken en zich pijn kunnen doen, en dit heeft veel mensen ongerust gemaakt die het bericht hebben gelezen en het verhaal kennen. Anderen vatten de foto's echter luchtiger op en beweerden dat nagels van baby’s al van nature scherp zijn en dat er niet constant ongelukken gebeuren.

Wat vind jij: heeft deze moeder overdreven of is het goed om af en toe te durven?

Advertisement