Deze vrouw kocht een trouwjurk van duizend dollar voor slechts $50: een ongelooflijke deal

Janine image
door Janine

17 Maart 2023

Deze vrouw kocht een trouwjurk van duizend dollar voor slechts $50: een ongelooflijke deal
Advertisement

Winkelen is een van de favoriete bezigheden van veel mensen: een wandeling maken, naar de etalages kijken, kleding passen of het product van het moment kiezen is zowel prettig als nuttig om aan je behoeften te voldoen.

Er zijn echter goederen gedefinieerd als "luxe" die zeker niet binnen ieders bereik liggen, integendeel. Wat als we je zouden vertellen dat het mogelijk is om goederen van zeer hoge waarde tegen een lage prijs te kopen? Geloof je het niet? Welnu, de hoofdrolspeelster van dit verhaal heeft laten zien hoe dit kan.

via rivaltimes.com

Advertisement

Ophelia Nichols, een 41-jarige maakster van online content, kwam een ​​nogal unieke aanbieding tegen: tijdens het winkelen in een kringloopwinkel zag ze een prachtige trouwjurk voor een hele voordelige prijs.

Zoals de vrouw in een video laat zien, heeft de jurk aan de binnenkant het label van een zeer beroemd en duur merk, Romona Keveža. Ophelia zegt dat ze geschokt was bij het zien van dat designerkledingstuk: de jurk, ter waarde van ongeveer $3.500, werd verkocht voor slechts $50!

De vrouw onthult dat ze zich zelfs schuldig voelde bij het idee de jurk voor die belachelijk lage prijs te kunnen bemachtigen en uiteindelijk besloot ze de echte waarde van het product te bekennen aan een winkelbediende. Ophelia kreeg echter te horen dat het er niet toe deed en dat de jurk van haar kon zijn voor de prijs die op het kaartje stond. De ontroerde vrouw kocht het en wat ze ermee besloot te doen, zal je nog ongeloviger maken dan de deal van de vrouw!

Advertisement

Ophelia staat op internet bekend als heel liefdevol en probeert altijd anderen te helpen: op haar sociale netwerken staat ze bekend onder de liefdevolle bijnaam Mama Tot, juist omdat de vrouw advies geeft en haar volgers in moeilijkheden helpt.

Ophelia zegt in de video dat ze huilde toen ze de jurk thuis paste: toen ze ging trouwen kon de vrouw zo'n mooie en dure jurk niet betalen. Zo kwam er een gedachte in haar op en Mama Tot kwam in actie om goed te doen: de vrouw deed een oproep op haar sociale media en zei dat ze die prachtige jurk graag zou geven aan een stel dat geen trouwjurk kon betalen!

Ontroerd, waardeerden haar volgers het gebaar van Ophelia, maar vertelden haar dat ze liever hadden gezien dat ze de jurk zelf hield, ook gezien hoe goed hij paste. Mama Tot wilde er niets van horen en bleef bij haar ideeën: een mooie glimlach geven, op een speciale dag als een bruiloft, bleef haar prioriteit. Een werkelijk genereus gebaar dat een verliefde vrouw heel gelukkig zal maken. Houd dus bij het shoppen in de gaten dat zo'n deal jou ook kan overkomen!

Advertisement