Ze denkt dat ze te mooi is om een ​​vriend te hebben: "ik intimideer mannen"

Janine image
door Janine

19 Maart 2023

Ze denkt dat ze te mooi is om een ​​vriend te hebben: "ik intimideer mannen"
Advertisement

Ieder van ons droomt ervan een zielsverwant te ontmoeten, en toch is het, ondanks de vele kansen die zich dagelijks voordoen, niet altijd gemakkelijk. Er zijn er die wachten en het blijven proberen, in de hoop de juiste persoon te vinden, en er zijn er die besluiten het los te laten uit angst te veel gefocust te zijn op iets dat je op de lange termijn, als het niet gebeurt, ertoe zou kunnen brengen je slecht te voelen. En dan zijn er mensen die het liefdesleven graag met een beetje ironie nemen, een paar grappen maken om de "ernst" die rond dit onderwerp circuleert te temperen.

Dit is wat de vrouw in het middelpunt van dit verhaal deed: een jonge vrouw die aan webgebruikers bekende waarom ze vrijgezel was. Laten we er samen achter komen.

via NYbreaking

Advertisement

Hope Schwing is 24 jaar oud, woont in Los Angeles, in Californië, en werkt als influencer. Dit is echter niet de enige reden waarom ze beroemd werd op internet. De vrouw heeft namelijk iets bekend dat tot een grote discussie heeft geleid.

In een video die op haar sociale kanalen werd gepost, beweerde ze dat ze vrijgezel was omdat ze te mooi is. "Niemand praat over hoe moeilijk het is om te sexy te zijn om geen vriend te kunnen hebben - begon ze - Mannen zijn extreem geïntimideerd en bang voor mij en ongelooflijk sexy zijn is een vloek".

Directe en duidelijke woorden die geen ruimte laten voor misverstanden, althans dat dachten veel mensen toen ze besloten een reactie achter te laten. Hope merkte de weerklank op die haar verklaring had en wilde meteen onderstrepen dat het slechts sarcasme was en dat ze niet echt geloofde wat ze zei.

Advertisement

"Wat ik zei is eigenlijk niet waar - bekende ze - ik hoor vaak vrouwen die op alle mogelijke manieren het single-zijn proberen te rechtvaardigen. Ik wilde hier een beetje op inspelen. Ik ben alleen, dat is waar, maar ik vind het prima. Op dit moment gaat mijn leven door, ik heb niet het gevoel dat ik per se iemand aan mijn zijde nodig heb. Ik heb het heel druk en als de liefde aan mijn deur zal verschijnen, komt dat vanzelf, ik ga er zeker niet naar op zoek”.

Blijkbaar had echter niet iedereen de ironie van de 24-jarige begrepen en had ze zich overgegeven aan tal van opmerkingen. Sommigen in haar voordeel, bewerend hoe mooi ze was en dat dit soms voor problemen kan zorgen, anderen onderstreepten haar overdrijving en vonden haar niet eens zo fascinerend.

Wat zeker is, is dat Hope een heel specifiek doel had: een beetje spelen met haar leven, zonder al deze problemen te hebben. Of ze het nu begrepen of niet, het maakt niet uit, het belangrijkste is dat ze zich op haar gemak voelt met zichzelf en zo lijkt het ook.

Advertisement