Vader laat een bericht achter voor de leraressen in de broodtrommel van zijn dochter

Janine image
door Janine

19 Maart 2023

Vader laat een bericht achter voor de leraressen in de broodtrommel van zijn dochter
Advertisement

Je kinderen opvoeden is een moeilijke onderneming en je kunt er niet altijd zeker van zijn dat de gemaakte keuzes de beste zijn. Als het kind echter niets ontbreekt en in een serene en comfortabele situatie leeft, waarbij externe interventies niet nodig zijn, weten we goed dat de enigen die iets kunnen zeggen of doen over hoe hun kind moet opgroeien, alleen de ouders zijn.

Dit is de reden waarom de vader van dit verhaal direct en in niet mis te verstane woorden reageerde op de inmenging van leraressen met betrekking tot wat zijn kleine meid wel of niet at. We leggen het je wat beter uit.

via DailyMail

Advertisement

Had a bit of a panic attack last. It was super fun. Basically chest pains mixed with arm numbness and light headedness...

Pubblicato da Teddy Eva Scents su Lunedì 12 settembre 2022

Ross Hunt, afkomstig uit Wales, is de vader van drie geweldige kinderen en heeft over zichzelf doen praten door een video te plaatsen waarin hij vertelt over de situatie waarin hij zich bevond. Volgens het verhaal zou zijn kleine meisje op een dag verdrietig en ontevreden thuis zijn gekomen van school vanwege de leraressen. Blijkbaar beviel de juffen het soort lunch dat het meisje bij zich had niet en gaven ze haar wat meer aanbevelingen dan normaal.

De leerkrachten hadden wat snoep in de lunchbox opgemerkt en hadden ervoor gezorgd dat ze, voordat ze die at, de meest voedzame en gezonde dingen at. Haar vader hield niet van deze “bemoeienis” en besloot een briefje in de doos te stoppen.

"Welkom bij de lunch van mijn dochter! We zijn op de hoogte van de inhoud van deze doos en we zijn blij dat ze eet wat ze wil" - zo stond in het briefje te lezen.

Advertisement

Fair play, bedtime stories have changed a lot over the years. Believe it or not, I used to read to Isabelle every night...

Pubblicato da Teddy Eva Scents su Sabato 22 ottobre 2022

Ross voegde er vervolgens aan toe dat hij graag had geschreven dat ze zich met hun eigen zaken hadden moeten bemoeien en zich niet hadden moeten bemoeien met wat de verantwoordelijkheid van anderen is, maar zijn vrouw heeft hem ervan weerhouden directer en onbeleefd te zijn.

"Als ze op school een chocoladetaart te eten geven, is dat prima, maar als ze snoep van thuis meebrengen, niet - zei de man - ik weet alleen dat ze moeten ophouden met kinderen te vertellen wat ze wel en niet mogen eten: dat is de taak van de ouders”.

I have nothing to say 🙈 here’s a family picture from the Gruffolo Trail today though 😂 We’re hopefully getting the 3rd...

Pubblicato da Teddy Eva Scents su Domenica 3 aprile 2022

Een verklaring die een koor van begrip en het delen van evenveel vergelijkbare momenten heeft gevonden. Er waren dan ook veel gebruikers die een opmerking achterlieten waarin ze verklaarden hetzelfde idee te hebben. Aan de andere kant waren er ook mensen die het gedrag van de leerkrachten steunden en benadrukten hoe fundamenteel het is om de kleintjes het belang van gezond eten bij te brengen.

Zou jij in zijn plaats op dezelfde manier hebben gereageerd of vind je dat het altijd goed is om in te grijpen als er fouten worden ontdekt?

Advertisement