Ze vraagt haar ​​man om voor hun dochter te zorgen zodat ze van haar verjaardag kan genieten: “hij deed alsof hij ziek was"

Janine image
door Janine

09 April 2023

Ze vraagt haar ​​man om voor hun dochter te zorgen zodat ze van haar verjaardag kan genieten: “hij deed alsof hij ziek was"
Advertisement

Voor velen zijn verjaardagen een gelegenheid voor feest en plezier: 24 uur in een  jaar om alleen aan jezelf te wijden en je een beetje specialer te voelen. Wat te doen als dierbaren niet bereid zijn om dit soortgelijke jubileum te vieren? Dat vroeg een jonge moeder zich af op haar 28e verjaardag.

De vrouw had geen groot feest in gedachten voor haar speciale dag, maar ze had haar man gevraagd om een ​​dagje rust te nemen van de kinderen en het huis. De man bleek echter niet mee te werken en de twee kregen ruzie. Maar laten we bij het begin beginnen.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Vandaag is mijn 28e verjaardag, ik ben dol op verjaardagen en feestdagen en ik vind het noodzakelijk om ze ten volle te vieren, en dit is bij iedereen bekend, ik organiseer ze dan ook altijd. Ik ben bovendien een thuisblijfmoeder vanwege een zoon met complexe medische en gedragsproblemen. De afgelopen week ben ik 24 uur per dag, 7 dagen per week, bij hem geweest vanwege de schoolvakanties en hij heeft extreem veel aandacht nodig en heeft gedragsproblemen," zei de moeder.

Daarom vroeg de jonge vrouw haar man om een ​​"vrije dag" ter gelegenheid van haar verjaardag: "Voor mijn verjaardag zei ik dat ik gewoon met de kinderen geholpen wilde worden, dat het huis schoon zou zijn, dat ik de kans zou krijgen om een ​​dutje te doen en dat hij zou koken of om me mee uit eten zou nemen. Misschien een zelfgemaakt cadeau van de kinderen en een taart”, legde ze uit.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Haar man accepteerde zonder aarzelen. Op haar verjaardag zei hij echter dat hij keelpijn had en bracht de hele dag door met het spelen van videogames, zonder enige symptomen van ongemak te vertonen. De jonge moeder was zijn onvolwassen gedrag beu en besloot een taart te kopen en met de kinderen bij haar moeder te gaan eten, haar man thuis achterlatend: "Hij belde en vroeg me waarom we weg waren gegaan. Ik vertelde hem dat hij mijn verjaardag voor de zoveelste keer had verpest en dat ik probeerde er nog iets van te maken en hing op. Hij belde me terug en zei dat ik overdreven reageerde, hij voelde zich niet goed, hij vond dat ik volwassen ben en verjaardagen daarom geen probleem meer zijn na de leeftijd van 21", legde de vrouw uit, terwijl ze om advies van internet vroeg om te begrijpen of ze ongelijk had.

Gebruikers waren het volledig eens met de vrouw en bekritiseerden het gedrag van haar man scherp: "Hij is geen goede echtgenoot en zelfs geen goede vader. Wat heeft het voor zin om met zo iemand samen te zijn?", merkte een man op. Ben jij ook van dezelfde mening?

Advertisement