Hij heeft niet de mogelijkheid om deel te nemen aan de diploma-uitreiking: collega's en baas vinden een manier om hem te helpen

Janine

01 April 2023

Hij heeft niet de mogelijkheid om deel te nemen aan de diploma-uitreiking: collega's en baas vinden een manier om hem te helpen
Advertisement

Er zijn slechts een handvol echt belangrijke dagen in iemands leven. Onder deze vallen zeker de "overgangsrituelen" die plaatsvinden aan het einde van een schooltraject, zoals de dag van de diploma-uitreking of afstuderen.

De jonge Timothy Harrison, een tiener uit Alabama, Verenigde Staten, dacht echter dat hij zo'n emotie niet kon ervaren omdat hij, aangezien hij niet in staat was zijn school te bereiken en deel te nemen aan de festiviteiten, besloot naar zijn gebruikelijke werkplek te gaan, het Waffle House in Centre Point. Daar aangekomen vroeg zijn baas Cedric Hampton aan Timothy wat hij daar deed en waarom hij de diploma-uitreiking niet bijwoonde.

via Today

Advertisement
Facebook - Ced Cool Hampton

Facebook - Ced Cool Hampton

De jongen legde uit dat zijn moeder geen vrij kon nemen van haar werk om hem te vergezellen of het feest bij te wonen en dat hij geen kaartjes of een lift naar de ceremonie had, om nog maar te zwijgen van het feit dat hij tijdens de repetities had gewerkt waar de hoed en het toga werden uitgedeeld, dus hij had niet het uniform om deel te nemen. "Het is iets wat je maar één keer meemaakt in je leven: je gaat naar je ceremonie," antwoordde Cedric. Net als in het verhaal van Assepoester kwamen de medewerkers van Waffle House in actie en met uitstekend teamwerk slaagden ze erin het lyceum te waarschuwen voor Timothy's aanwezigheid, waarbij ze hem ook een hoed en een toga bezorgden.

Bovendien zette al het personeel van het restaurant een directe inzameling op door ongeveer 50 dollar in te zamelen om een ​​elegant pak voor de jongeman te kopen: "Toen ik de kleren aantrok, voelde ik me anders. Het was het mooiste gevoel dat ik ooit in mijn leven heb gehad," legde Timothy uit. "Zijn glimlach verlichtte de kamer. Je kon zien hoe belangrijk het voor hem was. Het is iets dat ik me altijd zal herinneren', zei Cedric.

Chasadee Brown Kween Knox Patricia Richardson Brandi Beavers Fred Davenport I would like to give a big shout out to my...

Pubblicato da Ced Cool Hampton su Sabato 29 maggio 2021

Al het restaurantpersoneel mobiliseerde zich om Timothy te vergezellen naar de diploma-uitreiking: zijn collega's wachtten hem op de parkeerplaats op om hem te feliciteren na de uitreiking van het certificaat. Om het moment op de juiste manier te vieren, hebben ze ook veel foto's gemaakt en gedeeld op sociale netwerken.

De foto's en het verhaal van Timothy gingen onmiddellijk het web rond en trokken de aandacht van het Lawson State Community College, dat de jonge student een volledige studiebeurs aanbood, inclusief boeken. Een geweldig gelukkig einde voor een bescheiden en hardwerkende jongen als Timothy!

Advertisement