Deze vrouw kocht een huis voor £200 en verkocht het voor bijna £170.000

Janine image
door Janine

25 Maart 2023

Deze vrouw kocht een huis voor £200 en verkocht het voor bijna £170.000
Advertisement

De kindertijd van ons allemaal hangt sterk samen met enkele specifieke herinneringen: de spelletjes die we speelden, de tussendoortjes, verjaardagen enzovoort. Er zijn met name onuitwisbare herinneringen aan het huis waar we zijn opgegroeid, het huis waarvan we voelden dat het ons "nest" was en dat ons waarschijnlijk vele jaren vergezelde.

De vrouwelijke hoofdrolspeler van dit verhaal heeft dat nest nooit verlaten en haar ontroerende verhaal heeft veel mensen een glimlach bezorgd.

via News.sky

Advertisement
Roberto Taddeo/Flickr - Not the actual photo

Roberto Taddeo/Flickr - Not the actual photo

Nancy 'Joan' Gifford is een 104-jarige vrouw, en dit getal is al ongelooflijk, maar wat ons het meest interesseert, is dat ze 102 jaar in hetzelfde huis heeft gewoond. De vrouw werd geboren in het begin van de jaren twintig en heeft praktisch beide wereldoorlogen meegemaakt! Op slechts 2-jarige leeftijd verhuisde ze naar wat haar huis voor het leven zou worden en je zult nooit geloven voor hoeveel dat huis is gekocht. Destijds kochten de ouders van Nancy het huis voor slechts £200. Ja je leest het goed, 200.

Haar zoon, Jhoan, vertelde over enkele van haar dierbaarste jeugdherinneringen.

Advertisement
Jonathan Thacker/Wikimedia - Not the actual photo

Jonathan Thacker/Wikimedia - Not the actual photo

"Ik herinner me dat toen ik jong was, er zoveel mooie gezinnen langs deze weg woonden en we kenden elkaar allemaal bij naam. De tijd die ik met de kinderen van destijds doorbracht was fantastisch: we achtervolgden elkaar in de velden, sprongen over slootjes, observeerden de vogelnesten en zwommen in de rivieren, veel dingen die de kinderen van tegenwoordig niet meer doen. De meeste kinderen van onze leeftijd kenden iedereen en we lieten allemaal onze huisdeur openstaan ​​en dat was geweldig: er was totaal vertrouwen en harmonie tussen ons. Natuurlijk waren we toen arm, maar we waren gelukkig."

Selling and letting homes is the day job for us, but every so often we stumble across a lovely story...and Nancy 'Joan'...

Pubblicato da Holland & Odam su Martedì 21 marzo 2023

De makelaars van makelaarskantoor Holland en Odam waren zeer onder de indruk van de mooie geschiedenis van dat huis en wilden er graag iets over zeggen. "Het kopen en verkopen van onroerend goed is onze zaak, ons dagelijks brood, maar af en toe komen we een heel bijzonder verhaal tegen en dat van mevrouw Gifford is er zeker een van - er zijn maar heel weinig mensen die de eerbiedwaardige leeftijd van 104 jaar halen, laat staan ​​degenen die kunnen zeggen dat ze 102 jaar in hetzelfde huis hebben gewoond” - zeiden ze.

Uiteindelijk, na 102 jaar, verkocht Nancy haar historische huis en verhuisde naar een geschikte structuur om aan haar behoeften als honderdjarige te voldoen. De vrouw maakte echter een exorbitante winst uit de verkoop: haar huis werd verkocht voor maar liefst £169.950!

Een prachtig verhaal dat ongetwijfeld de meest tedere en zorgeloze herinneringen aan onze kindertijd oproept, dierbare herinneringen die ons ons hele leven zullen vergezellen.

Advertisement