Ze helpt een man in moeilijkheden zonder te weten dat hij een prins is: ze ontvangt een onverwachte beloning (+VIDEO)

Janine image
door Janine

11 April 2023

Ze helpt een man in moeilijkheden zonder te weten dat hij een prins is: ze ontvangt een onverwachte beloning (+VIDEO)
Advertisement

Anderen helpen geeft niet alleen ons een goed gevoel, maar ook degenen die onze hulp ontvangen: zelfs kleine vriendelijke daden kunnen een verschil maken in het leven van mensen en de wereld waarin we leven verbeteren. Je vaardigheden beschikbaar stellen aan anderen wanneer dat nodig is, kan letterlijk iemands leven redden.

De Arabische prins Karim Nader Abu Naba'a, zoon van een oliemagnaat, weet dat heel goed. De man werd geholpen door een jonge verpleegster die niet wist wie hij was: het is alleen dankzij haar dat hij gered werd na een ernstig ongeluk. Maar laten we bij het begin beginnen.

via El Clarin

Advertisement
principekarim/Instagram

principekarim/Instagram

Prins Karim was met enkele vrienden op vakantie naar Baraquilla, in Colombia, gereisd om een ​​concert bij te wonen. Terwijl hij met zijn vriend en de piloot in een helikopter vloog, verloor de helikopter plotseling hoogte en stortte neer. Veel mensen arriveerden onmiddellijk op de plaats van het ongeval om eerste hulp te verlenen terwijl ze op ambulances wachtten, waaronder Francheska Lizardo, een studente verpleegkunde die de reddingswerkers hielp en de prins stabiliseerde, totaal niet wetend wie de man was die haar hulp op dat moment nodig had.

Advertisement

De drie werden vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd en ook na de ziekenhuisopname maakte de vrouw zich zorgen over de gezondheid van de man. Prins Karim werd na het ongeval overgebracht naar New York om verschillende operaties te ondergaan. Hij vergat echter nooit het meisje dat zijn leven redde, dus besloot hij haar een speciaal cadeau te geven: een zeer dure auto, door de levering te documenteren met een video op Instagram.

In de beelden vertelde Karim het verhaal en zei dat het belangrijkste dat hij van het incident heeft geleerd, is wie echte vrienden zijn. Hij bedankte het meisje dat ze hem 24 uur had geholpen en zei dat ze van haar nieuwe auto moest genieten. Het meisje keek vol ongeloof naar de auto met een grote strik op de motorkap en was erg dankbaar voor het gebaar van de prins.

Ondertussen heeft de prins het transportbedrijf aangeklaagd wegens het niet onderhouden van de gecrashte helikopter en heeft hij een schadevergoeding gekregen van de verzekeringsmaatschappij. Met dit geld besloot hij huizen en scholen te bouwen in de stad. Ten slotte onthulde de prins dat Francheska in de toekomst ook andere geschenken zal ontvangen als blijk van dankbaarheid voor het redden van zijn leven.

Dit verhaal herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om dankbaar te zijn voor de mensen die ons helpen in moeilijke tijden en hoe belangrijk het is om anderen te helpen als je de kans hebt om dat te doen.

Advertisement